Från skolfoto ;)

Lite bilder från dagen vi tog skolfoto ;) Hade inga bilder förut men hittade några på min kompis nicole´s blogg: nicolettee.blogg.se.

Bilder från skolan: (ej, skolfoto)
Kakan och jag.                         Andréa
 Jag och Andréa                   Jag, nicole martina tror jag :P
 Jag och tråkig bok               Jag och Martina

Skolfoto:
 Andréa, Matilda, jag och Martina




Om dagen

Idag var det ju då först skola, och det var väl sådär :P Jobbigt med matte sista lektionen, efter idrott. Kunde dem inte ändra det liksom? Sen efter skolan var jag med Anna, Nicole och Martina. Vi bakade en kladdkaka, sen gick vi och köpte en pizza som Nicole o hennes "halv" lillebror skulle äta. När vi kom tillbaka till Nicole åt vi vår kaka och kollade på tv ;)
Sen åkte vi andra hem, och vi ses imorgon. Imorgon kommer vi åka till stan och sen gå på Nrj in the park men med kakan också :) hoppas det blir bra väder. Just nu så är jag ganska trööt och är lite små sur för lite saker, men ska försöka låta så glad som möjligt :P Hoppas alla haft en bra dag ;)

Dagens kändis

Får bli Mary-Kate och Ashley Olsen. De är väldigt unga men har jobbat sig "uppåt" i hela sitt liv så de borde få vara med här ;) Jag älskar deras klädstilar och deras hår! Önskade att jag hade deras garderob ;)

                                                           

   

Längtar tillbaka

Åhh vad jag längtar till massa saker! Just nu längtar jag faktiskt lite till att vintern ska komma, det känns som denhär vintern kommer bli mysig :) Eller jag hoppas i alla fall det ;) Sen hoppas jag släkten kommer hit som förra julen, det var väldigt kul! Sen längtar jag till min födelsedag, med det är inte förrän 3 februari ;) Då fyller min kompis Kakan år också ;) Vi pratade om att vi ska ha en kladdkaka (mitt recept) Det har typ blivit lite känt tydligen x) Sen längtar jag till senare på våren så man kan sitta i Kappsta med kompisarna och fika eller nåt ;) Det var riktigt kul dendär gången vi, Kakan, Martina, Andréa och jag var där efter en skoldag ;) haha, de små killarna trodde vi var typ fulla, men det var vi inte ;) Kanske bara på socker x) Sen till sommarlovet! Åhh! Jag längtar till att vara i dalarna, många anledningar, jag får någon konstig magkänsla när jag tänker på det :P Fast ändå på ett bra sätt ;) Sen hoppas jag att vi kan åka till Kroatien då :) Det skulle vara en riktigt roligt! En perfekt sommar för mig skulle vara att åka till dalarna, åka någon annan stans och vara med kompisar! :) Men det kommer ju dröja ett riktigt långt tag till, tyvvär.. Men snart ska jag göra mig i ordning, ska bara kolla runt lite på vissa hemsidor, sedan är det Project Runway som jag ska kolla på ;)



Dagens låt

I don´t want to miss a thing, med Aerosmith
I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you´re far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure
 I don´t wanna close my eyes
I don´t wanna fall asleep
´Cause I´d miss you, babe
And I don´t wanna miss a thing
´Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I´m still miss you, babe
And I don´t wanna miss a thing
Lying close to you
Feeling your heart beating
And I´m wondering what you´re dreaming
Wondering if it´s me you´re seeing
Then I kiss your eyes and thank God we´re together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever
 I don´t wanna close my eyes
I don´t wanna fall asleep
´Cause I´m miss you, babe
And I don´t wanna miss a thing
´Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I´d still miss you, babe
And I don´t wanna miss a thing
 I don´t wanna miss one smile
I don´t wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time
 I don´t wanna close my eyes
I don´t wanna fall asleep
´Cause I´d miss you, babe
And I don´t wanna miss a thing
´Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I´d still miss you, babe
And I don´t wanna miss a thing
I don´t wanna close my eyes
I don´t wanna fall asleep
´Cause I´d miss you, babe
And I don´t wanna miss a thing
´Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I´d still miss you, babe
And I don´t wanna miss a thing
 Don´t wanna close my eyes
Don´t wanna fall asleep, yeah
I don´t wanna miss a thing



kort om dagen


Idag i skolan var det ganska segt. Jag blev trött efter lunchen som jag vet att många andra blev också. Vi tog skolfoto idag också, det kändes väl ganska bra. Jag fick stå högst upp, vilket jag inte ville :P Men men... Jaa nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :P Men hoppas alla andra haft en bra dag! :)


Dagens outfit


Tunika: Vila
Leggins: Tror Lindex
Örhängen: Ur&Penn


Ha en bra dag!

Godnatt


Nu har jag suttit och tagit bort mitt smink ;) Det gick ju ganska fort :P Jag älskar min mascara, den är hur bra som helst! Det är Loréal paris "Double extension" Den vit-röda. Den ger jätte bra resultat och sen kan man ta bort den med ljummet vatten ;) En till bra sak med den är att om man skulle gråta, det försvinner inte om man inte nuddar fransarna :) Vilket gör den super!
Jag hoppas jag kan sova länge imorgon, jag har sovmorgon till 10.35 typ, egenligen 10.45 :P Men då börjar själva lektionen ;) Hela höstterminen, varje tisdag kommer halva klassen ha det :) Känns väldigt skönt!
Jag är väldigt trött nu så ska vänta på att daniel ringer mig, som han sa, och sen ska jag sova ;) Såg just lite på Mean girls som gick/går ett litet tag till på 4:an ;) Sov gott!
PUSS&KRAM





De 3 mest betalda modellerna

Man har ju alltid vetat att om man jobbar som modell och kommer långt kan man försrja sig väldigt snabbt! Här är det 3 mest betalda modellerna!

1. Gisele Bundchen: Hon tjänade förra året 222 miljoner!


2. Heidi Klum: Hon tjänade 89 mijoner förra året!




3.  Kate Moss: 48 miljoner förra året!

Dagens bild





5 bra saker idag

Skriver ner 5 saker som är bra idag! :)

1. Fint väder
2. Känner mig inte stressad, har redan gjort alla läxor
3. Fått en ny tröja
4. Musik! Alltid bra att kunna lyssna på det
5. Skratt! Man blir alltid så glad :) Jag har skrattat mkt idag med andréa ;)








                                                    
      * Ett litet tips som jag brukar göra varje kväll, skriv ner minst 3 saker som du tycker du gjort bra! På så sätt när du läser dem någon dag känner du dig mycket bättre, och kan kolla tillbaka när som helst ;)


Dagens outfit

Dagens outfit:



Tunika/klänning: Gina Tricot
Kofta: H&M
Strumpbyxor: Vet inte

*Ursäkta för det stökiga rummet :P


Helgen=över

Jaha, då var den helgen över. Den gick faktiskt väldigt snabbt, vilket alla andra helger gör också :P På lördagen fick vi gäster, det var våra grannar som kom över och åt. Dem hade en dotter som heter Agnes som var två år som jag var med hela kvällen ;) Hon är jätte söt, men hon kunde inte prata så jätte mkt, så ibland förstod jag inte :P Agnes kommer från Kina nämligen, men men. Hon tyckte det var jätte roligt med en boll som jag hade som jag "trollade" med :P Hon såg inte vad jag gjorde så det var roligt att någon skrattade :P Sen ville hon att jag skulle bära henne mkt och ha henne på ryggen, men det gjorde inte så mkt för hon var väldigt enkel ;) Kommer kanske sitta barnvakt åt henne någon gång :)



btw. Här är en fin bild som min kompis Matilda ritat ;) Passar in :P Kolla hennes blogg: matildaaurora.blogg.se

Hösten är här!

För mig börjar hösten att komma. Inom klädfronten dårå ;) Jag har hittat massa saker som jag vill ha. Om jag ska säga tre saker om höstens trender som jag troligtvis kommer att följ dessa:
1. Spets   


2. Stickat    



3. Rutigt, har hittat i affärer men inga bilder

Godmorgon :)




Jag vaknade vid nio idag, men jag somnade om på en gång vilket var väldigt skönt :) Har varit otroligt trött i skolan så nu fick jag sova ut :) Jag drömde några konstiga drömmar som jag kommer ihåg lite av dem, men jag kortar ner den mkt, och jaa, ja drömde att jag var på IKEA med några kompisar x) Vet inte riktigt varför vi var där, men aja :P Sen nu på morgonen har jag solat lite, och sen åt jag frukost ;) Fick bli en macka och ett glas juice. Sen satt jag och kollade på Desperate housewives ;) Nu har jag tagit en dusch och klätt på mig ;)
Ni får ha en super dag idag! :) Puss & Kram

Chanel

Jag gillar verkligen Chanel. Jag gillar själva slogan Coco Chanel, sen deras kläder och jaa, allt!
Även fast jag inte har råd med det så kan man alltid önska ;) Någon gång i livet kommer jag ha råd! ;)
Kolla här på några kreationer:

Höst 2008


Spring 2008



Hiss eller diss?



Eva Longorias otufit, hiss eller diss?

SKOLFOTO!




Idag fick vi reda på att i ska ta skolfoto på onsdag! Jag tycker att det är väldigt tidigt men men :P Ja känner nästan en liten panik, men jag vet inte varför, det beror säkert på att ja inte vet vad jag ska ha på mig, eller någonting... Förra årets skolfoto blev jag inte nöjd med och inte dem andra heller, bara det i ettan x) Och det var ju ett tag sen. Förra året hade vi en lite "udda" fotograf också. Vissa var tvungna att stå med magen mot väggen och kolla bakåt, vilket är en mkt konstig pose på ett skolfoto.. Dag, vår lärare sa att vi troligtvis kommer ha samma, man undrar ju hur man kommer få stå denhär gången, jag hade ganska tur som inte behövde göra den posen. Jaa, man får väl hoppas på det bästa ;)
Ha det bra! :)

Dagen




Jaa, idag har jag inte gjort så mkt. Var i skolan från 08.15-15.00 :P Jag blev väldigt trött i skolan, sen började jag skratta och sen fick jag typ värsta skratt attacken av något som Andréa o Kakan gjorde :P Jag började gråta! Så mkt skrattade jag! x) Sen tror ja att ja fortsatte skratta sen blev jag "seriös" o sedan trött :P sånt händer.
Innan lunch hade vi spanska, no och teknik. Vi fick väl mest reda på vad vi skulle göra under höst och vårterminen på no och teknik. På spanskan fick vi skriva ner saker vi lärt oss i sjuan och sen fick vi en läxa, det var att vi ska skriva ner en presentation på spanska :P Det känns inte så jätte svårt. Efter lunchen hade vi so, med vår nya lärare Kasper. Han verkar bra, han är rolig :) Vilket våran klass behöver i so, typ.. Sen hade vi idrott med 9:orna.. Vi spelade brännboll och vi vann :P Det var väl det enda bra med den lektionen x) De fick 75 vi 115 :P Men ja ska inte skriva mer om skolan :P När ja kom hem var jag väldigt trött och hungrig, hade ätit 3 mackor till lunch, inte det bästa direkt.. Så jag åt två mackor o ett glas juice, jag satte mig framför tv:n o började kolla på Desperate Housewives, guud vad jag längtar till det börjar igen på tv! Sen somnad jag och jag tror jag vaknade av att det blev varmt av att min katt låg i mitt knä och att mitt knä gjorde ont :P Sen var jag lite "borta" eller något och orkade inte göra någonting, sen satt jag i soffan och läste en artikel i tidningen och sen om språkresor som ja fått med i posten ;) Jag vill åka till USA på språkresa, det skulle vara väldigt roligt, men har inte 20.000.. :P Ja det var allt för mig, vad har ni gjort idag? :)




Dagens låt

One repulic, Stop and stare









This town is cooler now
I think it's sick of us
It's time to make our move
I'm shakin' off the rust
I've got my heart set on anywhere but here
I'm staring down myself, counting up the years
Steady hands just take the wheel
Every glance is killing me
Time to make one last appeal for the life I lead
 
Stop and stare
I think I'm moving, but I go nowhere
Yeah, I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be
Stop and stare
You start to wonder why you're here not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, can you see what I see
 
They're tryin' to come back, all my senses push
Untie the weight tags I never thought I could
Steady feet don't fail me now,
I'm gonna run till you can't walk
But something pulls my focus out, and I'm standing down.
 
Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah, I know that everyone get scared
But I've become what I can't be
Stop and stare
You start to wonder why you're here not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, you don't need
 
Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah, I know that everyone get scared
But I've become what I can't be
Oh, do you see what I see.







Back too school



Nu har skolan börjat... Känns väl sådär. Det kommer bli skönt att få tillbaka sina "vanliga" dagar, men nu när vi fick vårat schema blev det ju inte lika roligt. Vi slutar typ inte alls tidigt som förut, på fredagar tror ja att vi slutar kvart i tre, förut slutade vi tio över ett... :( Jaa, men det är väl bara att bita ihop :P Köpte just en ny allmenacka ;) Tror d stavas så :P Jaa nu ska ja gå på samtal i skolan.. m Dag.. Önska mig lycka till :)

The voice-08

Igår var jag med Martina, Nicole och Kakan på The voice :) Det var jätte kul :) Innan hade jag nästan ingen ork men ja gick ändå o är väldigt glad att jag gjorde det ;) Det blev fint väder också, det var väldigt mkt folk. Först stod vi vid ett ställe och där blev man mosad.. så vi gick vidare och det blev en riktigt bra plats tkr jag :) Bara att efter ett tag kom två konstiga killar framför oss, de gjorde inget mot oss men dem var väldigt långa, och töntiga som trodde de va jätte coola. Aja, vi stannade inte hela konserten, de va dem bästa som var sist, och det var dem två vi ville se men det gjorde vi inte, nån annan gång kanske ;) Även fast jag inte kunde så många av låtarna och vissa artister så var det kul :)




         

Thaimat

Åt just middag. Min favoriträtt dessutom :D Jag älskar thaimat från Krua thai som ligger vid aga här på Lidingö, vilket är väldigt nära mig :) Jag älskar nr.39 där vilket är typ Pad thai gai, tror det stavs så ;) Sen älskar jag maten på en resturang i stan som heter Kopanjang, e inte säker på att det stavas så men ändå :P Väldigt gott ;) Nu har jag gosat lite med min söta kanin Stampe och nu lyssnar jag på massa gamla låtar som för det mesta är från Grease 2 ;) Har verkligen fasnat på de låtarna, jag tycker att dem är bra ;)
 min goda middag


 Min älskling

M.A.T. idag

Idag var jag med Andréa och Martina ;) Andréa fyller ju då år idag ;) Så jag kom och gav henne en present som hon blev mkt glad över, vilket jag blev glad över :) Vi kollade på Vänner, åt lunch, sen åt vi glass med kolasås och maränger ;) Efter det hade vi det roligt med en frisbee som andréa och hennes familj fått för att de hade köpt toapapper :P Det är därför det är ett Lambi märke på ;) Sen satt vi lite och försökte komma på saker som vi ska göra under 8:an :P Vi kom inte på så mkt. Sen var det dags för mig och martina att gå för andréas släkt skulle komma ;)

    


GRATTIS ANDRÈA!


Grattis Andréa som fyller 14 år idag! ;) GRATTIS GARATTIS GRATTIS! :) Alla borde gratta henne idag på hennes blogg: byness.blogg.se ;)
PUSS&KRAM
Älskar dej bästa vän! :) <3 <3


Andréa som liten! ;)


TV

Vad jag är glad att det går bra tv-program på tv sent när man inte kan sova :P Igår gick The hot chick på 5:an som jag inte såg hela på eftersom jag kollade på 3:an innan och där var Sex and the city, när det var reklam på båda kanalerna kollade jag på 2 and a half men på 6:an ;) så jag satt uppe och kollade på tv till 1, sen började ögonen svida :P inte så skönt.


Linne både natt och dag




Att blogga är bra!


Jag läste någon stans kommer inte ihåg om det var i nån tidning eller på internet, men där stod det att det var något land, USA eller England typ, hade undersökt om det är bra att blogga ;) Dem säger att det är mkt bra att blogga för man skriver ner massa tankar och sånt, så det verkar ju bra ;) Jag känner själv att det är ganska skönt att skriva ner massa saker man har i tankarna, förvisso skriver jag inte ner så mkt av mina tankar :P Men ändå ;) Fortsätt blogga! ;)

För er sugna personer!



Gör som jag gjorde alldeles nyss. Jag kände att jag var sugen på något, det brukar oftast vara för att jag är hungrig och det fanns inget hemma, tänkte först göra som jag gjorde igår med äpple och banan, men det äpplet som var över igår var idag borta idag.. Sen såg jag att bananerna var sådär perfekta på insidan men inte så jättefina på utsidan, är ganska kräsen när det gäller.. jaa yp allt, så jag äter inte bananer som är lite bruna, men det går alltid att göra en smoothie å ;) så jag gjorde det och det blev supergott! Plus att det är nyttigt och jag känner mig inte sugen på något längre! :) PERFEKT! Här är det som jag hade i: 1 banan, lite hallon, lite björnbär, vanilj yogurt och melon. När jag hade melon i så blev eftersmaken väldigt god, det blev en frisk känsla av melon ;) Vilket var mkt bra :) Hoppas det hjälpte för er som för mig :)


Grease 2

Det är en låt som jag har haft i huvudet och sjungit på jätte mkt sen jag såg filmen för några dagar sen, visst jag har sett filmen och så men ändå :P Jag såg Grease II för några dagar sen som sagt i dalarna, den gick på tv. Hah vad det är töntigt när de har demdär tröjorna "Pink ladies" och " T-Birds" hah fast det är ju det själva filmen är lite känd för ;) Jag har fassnat på "Cool rider" som Michelle Pfiffer sjunger ;) Jag tycker den låten är bra ;) Här är texten också:

If you really want to know
What I want in a guy
Will, I'm lookin' for a dream
On a mean machine
With hell in his eyes
I want a devil in skin-tight leather
He's gonna be wild as the wind
And one fine night
I'll be holdin' on tight

In to a cool rider
A cool rider
If he's cool enough
He can burn me
Thought and thought
Whoa, whoa

If it takes forever
Than I'll wait forever
No ordinary boy,
No ordinary boy is gonna do
I want a rider that's cool

That's the way It's gonna be
That's the way that I feel
I want a hole lot more than the boy the next door
I want a hell on wheels
Just give ma e black motorcycle
With a man growin out the seat
Then move aside
Cause I'm gonna ride

With a cool rider
A cool rider
If he's cool enough
He can burn me
Thought and thought
Whoa, whoa
If it takes forever
then I'll wait forever
No ordinary boy,
No ordinary boy is gonna do
I want a rider that's cool

I don't want no ordinary guys
Comen' on strong with me
They don't know  what I'm looking for
They don't know what I need
You're gonna know it
When he gets here
Cause the ground will be shakin
I'll do anything
To let him know that I'm his
His for the takin

I want a cool rider
A Cool, cool, cool, cool, rider



Blogg design



Nu har jag fixat min blogg design alledeles själv :D Hah vad jag är stolt ;) Kanske inte den mest avancerade designen men ändå :P Jag fick hjälp av en hemsida som jag inte förstod riktigt i början men efter lite fixande har den blivit som den blivit :) Hemsidan heter designadinblogg.se ;) Ett tips gå in där och få hjälp ;)

Sovit över hos Martina

Jag och Andréa sov över hos Martina från söndag till måndag ;) Skrev inget igår, mobilen hade inga batterier så jag kunde inte lägga upp några bilder ;P Men vi kollade på film och åt massa saker :P Vi hade det väldigt kul :) Vi kollade på Wallander Afrikanen men jag hängde inte med för jag kollade inte så jätte mkt men men :P Sen gick vi upp till köket och där fixade vi då våra drinkar som vi har gett ett namn till "Kärleks drinken á la mat" ;) (om ni undrar över mat är det MartinaAndréaTherese förkortning :P) Sen hittade martina glass och bullar i frysen och sen gick vi ner och kollade på första American pie :P Glassen var inte så god tyckte nån av oss så vi åt den inte men bullarna och våra fina drinkar var mkt goda ;) Sen gick vi upp till martinas rum och fixade i ordning vid ett lr 2 vet inte, vi gick innan det till köket och gjorde varm choklad :P sen skrev jag och andréa massa saker på martinas pyjamasbyxor också ;) det var roligt och det tog en liten syund :P sen blev det ännu en film vilket var någon Indiana Jones film, men jag kollade inte på den heller :P Vet inte riktigt när vi somnade men jag vet att ja vaknade vid 4 tror jag och sen väckte jag nog martina, sen blev vi båda täppte i näsan och blev lite pigga och kunde inte somna om :P vi låg väl vakna ett ganska bra tag sen vaknade andréa till och frågade hur mkt klockan var sen somnade hon om ;) Sen somnade jag nån gång och vaknade igen vid åtta av att martinas mamma kom in :P sen somnade jag om och vaknade vid typ nio och låg halvvaken till elva :P Då vaknade de andra x) Vi åt frukost och gick ner och kollade på She´s the man och Wallander master mind ;) Sen gick jag och andréa hem :P 
     
   

The city

Idag var jag med Andréa i stan :) Vi gick runt och kollade i alla affärer, och köpte lite. Jag köpte en randig tröja (se bild) och andréa köpte två tröjor :) Jag hittade mkt som jag vill ha också ;) Vi hittade väskor som vi vill ha också ;) också lagt in en bild på dem :) Kanske köper det någon gång. Hoppas (A) :). Vi åt också på McDonalds :P och sen fortsatte vi gå omkring. Vid kanske 4:a så kom våra mammor och vi åt middag (tidigt) på Kungshallen. Sen kollade vi på bio, vi såg Sex and the city och den var väldigt bra tycker jag. Jag har inte följt serien men jag förstod mkt ändå. Kommer nog börja se serien nu :P den går ju typ nu på onsdagar kl.22. tror jag ;) Ja det var allt för mig nu ska jag snart lägga mig tror jag, är väldigt trött efter idag ;)
Hoppas alla andra haft en bra dag :)


    


.




Hemma igen

Ja nu har jag kommit hem från min lilla resa från Dalarna ;) Var bara där tre dagar så han inte direkt göra något, men igår var jag och mamma lite in till mora för att träffa Evelina och hennes mamma Ingela. Vi fikade där och pratade, sen åkte vi hem till sig, fast mamma skulle först kolla på ett par gummistövlar :P När vi åkte idag så var det faktiskt så att man såg solen och blå himmel, vet inte hur det var här i stockholm? men ändå :P Det tog ganska så snabbt att åka hem men det kändes som en evighet.

Imorgon ska jag åka till stan med Andréa :) Först ska vi gå runt och sen kommer mamma och tina (andréas mamma) att komma och vi ska kolla på Sex and the city :) Det kommer bli roligt :)

Bilder från Skåne och lite Småland

         
Ja sen kan jag väl skriva lite om hur det var i Skåne, jo det var väldigt bra. Det var soligt och varmt varje dag :) Jag badade mkt och var på stranden. Vi var i Ystad några gånger och i Simrishamn. Vi bodde hos min morfar i Skillinge vilket är ett väldigt fint ställe :) Jag har ätit mkt fisk :P Min morfars grannar hade hundar och katter som kom till oss nästan hela tiden. Den första bilden är på hunden Mille ;) Han är jättesöt och var rolig, förutom att han skällde så mkt :P Han gillade att jaga saker, när man sprang sprang han efter när man gick gick han efter :P Men framför allt älskade han bollar ;) Han hade bara en tand stackarn så han kunde inte ta upp dem, som han försökte :P Andra bilden är ute en kväll när morfars ena granne Gisela som har hunden åt hos oss ;) Sen gjorde vi massa andra saker men orkar inte skriva :P De tre sista bilderna är från Småland när vi var där några timmar för att hälsa på mammas farmor  :) Hon är jätte snäll, sen träffade jag några av mina sysslingar för första gången och morfars bror, morfars brors fru och min morfars syster tror jag det va :P Många i alla fall ;) Ja sen åkte vi hem ;)

Wallander

Nu när jag var i Skåne var jag i Ystad, där de spelar in Wallander filmerna, och när jag var där för andra gången så spelade de in den nya filmen ;) Först stod det en polisbil som hade tejpat för polis, eftersom de inte är riktiga poliser :P Då började vi tänka "jaha vad är dethär då?" Sen gick jag och mamma bort en liten bit där såg vi "filminspelning" på en skylt, då tänkte vi jaa, de spelar in Wallander, sen gick det förbi några skåningar och sa "de spelar nog in Wallander" Och då visste vi verkligen säkert :P Sen träffade vi pappa och vi åt glass, bakom det lilla glass huset satt självaste Wallander på en bänk och rökte ;) Det var inte inspelning då utan han hade rast, pappa gick frm till honom och frågade om han kunde få ta kort på mig och han och jag tyckte det var lite pinsamt och sen kom mamma och vi hälsade ;) Sedan sa han att vi skulle sätta oss och han var riktigt trevlig, man skulle kunna tro att han skulle vara tyst medan vi pratade på men han pratade mkt. Han pratade om allt möjligt han, om sin båt, om var vi bodde, om nån tidning och massa andra saker :P Sen sa han att jag liknade Paris Hilton med mina solglasögon :P Då började han snacka på engelska lite med mig x) Som t.e.x "Paris, do you have a show tonight" :P och skrattade. Sen kom någon snubbe och sa att de skulle börja filma nu, hah och W sa till honom, ser du inte att det är Paris Hilton här :P Sen log han och sa " ja det är det ju" Sen sa vi hejdå och han gick in :P Här är också bilder från den dagen ;)





Snälla sluta!

Med att hålla koll så mkt på om kändisar har celluliter eller något fel! Det enda de kommer fram till själva är hur dem ser ut och hittar saker som e enligt tidningar är helt fel att ha! Det är ju helt sjukt! Kollade just på msns hemsida och såg bilder med rubriken " Till och med världens vackraste kvinnor har celluliter " Ja det är klart att man kan ha! Bara för de är kändisar betyder det inte att de är perfekta! Att dem skulle ha något extra som vi andra inte har, kanske pengar men ändå. Hur kul skulle det vara för kändisarna att läsa varje dag om deras kroppar, som de kanske är nöjda med eller inte, och att hela världen ska ha närbild på allt. Jag skulle inte tycka det var så kul om saker som jag är mindre nöjd med skulle vara med i någon tidning eller så, jag skulle bara bli ledsen över att jag tydligen skulle ha något väldigt fel på mig, som ibland hånas av folk, det är ju helt sjukt! Och stackars Britney Spears som har så många skandaler! Jag menar nu förstår jag varför hon kanske rakade av sig allt hår, eller förresten kanske inte helt, men jag såg på ett tv-program om henne och Kevin, och där såg man faktiskt att dem gillade varandra väldigt mkt vilket jag inte trodde på innan, fatta vad jobbigt om man blev tillsammans med någon och sen är jätte många emot en och säger "han är bara ute efter dina pengar" eller något annat, det skulle inte vara så himla roligt. Och hon försökte att itne lyssna på alla andra men till slut klarar man ju inte mer, sen när det stod i tidningarna att Britney är Usa´s sämsta mamma, kan man ju bara säga "Håll käften" Det finns säkert så många fler som verkligen inte tar hand om sina barn, i Usa eller någon annan stans, att skriva det är ju bara någon idiot som är osäker på sig själv, skulle jag tro, jag tycker verkligen synd om henne, att hon måste tampas med pressen hela tiden, att nästan allt hon gör hamnar i tidningarna och kanske inte alltid på sistone bra saker. Det gäller inte bara Britney utan alla kändisar, det är ju hemskt, men ändå får de ju skylla sig själva en del, jag menar de ville ju bli kända och då vet man ju att papparazin finns och tar kort och att tidningarna skriver om en hela tiden. Men de borde inte skriva onödiga saker som gör att fler yngre, deras (kändisarnas) fans, som har dem som förebilder gör så att dem t.ex. svälter sig själva så unga, eller något annat hemskt!

Brangelinas tvillingar

Nu har Brad och Angelina fått sina tvillingar och sålt de första bilderna till tidningen "People" för ca 68 miljoner kronor! Det är helt sjukt mkt pengar!
Vivienne Marcheline och Knox Leon föddes den 12 juli i Frankrike.
Jaa, man undrar hur dem ser ut när de blir äldre om båda föräldrarna som har blivit klassade som "världens vackraste" eller "hetaste".




Gossip girl





Jag älskar Gossip girl, både böckerna och tv-serien, vilket jag tror att många andra gör också ;) Om man inte läst böckerna kan jag tipsa att GÖR DET! Det är nog de bästa böckerna jag läst och det är nästan bara de böckerna som jag läser :P Jag har alla böckerna på en rad i min bokhylla ;) Jag gillar när man har liksom en samling, men vem gör inte det? Jag har också många tv-boxar, som alla desperate housewives och OC, sen har jag några vänner, en grey´s anatomy m.m. Jag gillar att kolla på Tv- serier helt enkelt ;) Men dem e helt klart dem bästa enligt mig :)









Vaknade tidigt...



Gud vad jobbigt det är när man vaknar så tidigt! Jag vaknade halv nio idag och kunde inte somna om så jag satte mig här framför datorn, men jag vet inte vad jag ska göra här :P Det är alldeles för ljust i mitt rum för att jag ska kunna somna om om och nu när jag är pigg är det bara onödigt :P
Jag drömde en konstig jobbig dröm, det var typ blandat mellan olika klasser (som jag har som parallellklasskompisar? :P) Men aja, vi skulle göra någon uppgift på typ 10 uppgifter som vi fick 3 dagar aa för datumet var den 3 och man skulle vara klar den 6 :P Jag jobbade ute med en som heter Molly, och sen blev det sent och kallt och då var jag i skolan och gjorde något. Sen kom Andréa som jag hade sett på busshållplatsen precis innan och sen kom hon in genom dören :P Sen sa hon att mina papper och läxor låg på ett bord i hennes vardagsrum :P Sen ändrades drömmen men inte dem som var i den, vi va i någon stuga och hade något med klassen, det var fortfarand så att vi hade dendär läxan att göra men nu skulle vi sova där :P Sen var det något som kom, men ingen visste vad man såg bara att det var lite ljusare i korridoren och sen hörde man någon röst. Först trodde alla att det var någon som skojade men sen när man så en skugga av något väldigt läskigt blev alla jätterädda och sen blundade jag väldigt mkt :P Hah sen vaknade jag :P jag hade haft min arm på mitt huvud eller för ögonen, antingen för drömmen eller för att det hade varit så ljust. Vem vet... :P Hah någon som drömt något?





Christina Appelgate

Känd från Våra värsta år, och har gästspelat i Vänner som Rachels syster, har nu bröst canser! Om nu det är sant vet man ju inte men om det är det får man ju verkligen hoppas hon blir bättre och klarar sig!




Veckans sak



En riktigt bra pryl är min ipod! Alltid bra till hands, när jag inte har något att göra, sitter i bilen och det spelas dåliga låtar på radion, när man sitter på buss lr tåg, jaa typ alltid ;)

Här är en top5 av de mest spelade låtarna i min ipod just nu.

1. Bed of roses med Jon bon Jovi
2. Dirty little secret med All-American Rejects
3. I´ve had the time of my life från Dirty dancing
4.  With or without you med U2
5. Angels med Robiie Williams






Stan idag



Idag var jag i stan med evelina :) Det var bra väder för att gå i stan tycker jag :) Vi var där och gick runt och kollade i affärer, först pep det i larmen när vi gick in i affärer vilket var pinsamt, och det var evelinas skor, men sen när vi kom in till cubus fick vi hjälp vilket vi blev mkt tacksamma för ;) På cubus var det mkt rea och vi köpte underkläder där, skulle leta efter att plagg men hittade det inte :( Men efter ett tag gick vi in på en gina tricot affär och där köpte jag ett linne :) Bild nedan. Evelina köpte en skjorta som var jätte fin också. Jag hittade också en annan tröja jag vill ha, men jag köpte den inte, kanske gör det ;) Sen åt vi lunch och efter det åkte vi hem till Evelina. Efter en liten stund kom resten av min familj och åt middag hos dem :) Vi grillade ;) Jag och Evelina hjälpte också till att "bygga" en garderob ;) Heh våra fötter fick lida ett litet tag men aja :P Och nu har jag då kommit hem, kollade just klart på en film på 5:an, vet inte riktigt vad den hette, den var sådär, den var inte dålig men ingen som jag vill se igen direkt :P Hoppas alla andra haft en bra dag! :)

Bilden är lite dålig, men den är mörkblå i alla fall ;) kostade bara 49 kr!



Höstens trender

Tänkte skriva ner  10 saker som är inne nu i höst, det är alltid kul. Skriver vad jag tycker om okså ;)

1. Spets i alla dess former. Det tycker jag är riktigt fint! Har redan hittat en tröja jag ska köpa med spets ;)
2. Byxdressen. Kan kanske vara snyggt på typ kändisar eller nåt som bär allt. Men inget jag kommer "haka på". Däremot den korta byxdressen, har hittat en som jag vill ha.
3. Hudfärgat. Visst, varför inte? Men att ha en hel outfit som är beige? Njaa, inte för mig i alla fall, kanske något beige nu när man har lite färg.
4. Färgglatt och stort. Vissa saker kan vara snygga, något fint halsband, en tröja eller en färgglad kjol eller leggins, nu ska det ju också tydligen vara strumpbyxor men tunna. Färgglada skor är ju alltid något man kan matcha med väska oh halsband ;)
5. Rutigt. Det tycker jag är fint. Antingen en rutig kjol eller någon stor rutig skjorta ty´cker jag är fint.
6. Kavajen. Det är något som jag bar när jag var mindre men inte längre. Då var mina kavajer rosa men nu tycker jag mer om mörkare färger, marinblått eller svart ;) Skulle också kunna tänka mig en ljusare, kort kavaj av någon ljus färg. Om man vill vara riktigt "inne" ska man ha riktígt markerade axlar. Så stora axlar som jag kollar på nu är inte det jätte finaste att ta på sig om man är i min ålder, eller kanske vem som helst? Bättre på catwalken än i stan, eller var man nu är.
7. Gigantiska smycken. Kanske okså något som hör till catwalken. Jag tycker att kanske ett långt halsband med något stort kanske skulle vara snyggt i så fall, men kort med massor av stora saker, nej inte för mig.
8. Ljusa pasteller. Det är också en trend som har visats på Louis Vuitton oh Marc Jacobs visningar. En snygg trend tycker jag, bara det inte blir beige och tråkigt. Någon ljus väska, ett par skor eller någon tröja med någon annan färg skulle jag tyka var fint, inte alla ljusa färger tillsammans.
9. Hattar och huvudbonader. Något som är fint på andra men inte på mig. En mössa till vintern kommer jag ju köpa men en hatt eller så kommer jag nog inte att köpa ;) Men jag har använt keps nu på sommaren, riktigt praktiskt faktiskt ;)
10. Glamour. Då är det inte bling bling, utan mer klassikt. Något mer sofistikerat, tänk lite Audrey Hepburn. Siden, kjolar och lite mer mörkare färger är inne, det tycker jag är snyggt. Bara det inte blir för mycket på någon som är lika gammal som jag eller yngre, enligt mig. Det kan bli lite för "vuxet" tyker jag.

* Lagom av allt är alltid bra! :)


Mischa Bartons väskor

Sugen på en av Mischas väskor?


För ganska länge sen skrev jag om Mischa och att hon kommer lansera en egen väskkollektion, oh nu har den kommit!
Hon säger att: Min väskkollektion är inspirerad av vintagefynd som jag kommit över på mina resor runt om i världen. Mischas kollektion kommer att säljas i välkända varuhusen John Lewis, Debenhams och Fenwicks samt några utvalda butiker i Storbritannien...
´På brittiska shoppingsajten asos.com finns även elva modeller tillgängliga för dig som är sugen på att bära en kreation undertecknad Mischa.
Väskornas pris rör sig från 260 kr upp till 2 200 kr.´

            

Vad tycker ni om dem? Jag tycker att de är väldigt fina ;)

RSS 2.0