BMI


Gå in på denhär hemsidan och beräna ditt Bmi inför sommaren! Kolla så det inte är för lågt eller för högt ;)

http://www.kelloggs.se/spk/Test%20yourself/BMI.aspx

Ha det bra :) Kram från mig :)

image54





 


29/5

Igår kväll, var jag med Nicole och martina, vi gick ner til vattnet upp i bergen där jag och Martina var rädda över att Nicole skulle rammla ner i vattnet (inte kul) Sen var vi lite hos Martina och sen gick jag hem ;)

Idag 30/5 är vi lediga :) eller bara underverket (längst ner i skolan kallas så) men alla andra får gå i skolan :) haha, och vi ett ska jag åka till stan med Martina, Kakan, Nicole och Elin. Vi förutom Kakan ska ha genrep inför dansuppvisningen som är imorgon.. Lite nervöst :P Men det går nog bra :)

Skriver kanske mer senare ikväll ;) Så länge ha det bra :)

image50
image51

image52
image53


Yesterday

Igår 29/5 var vår skola lediga pga att vi hade operation dagsverket, vilket är en vad ska man säga en insamling till skolor i afrika tror jag det var hehe :P Målet var då att man skulle samla in 200 kr var och jag och andrea putsade fönster hemma hos mig, och gjorde andréas pappas altan ren från pollen :P typ.


image49

30/5

Dagens outfit.
Blå klänning från Mango, leggins från nånstans :P

image47

design?

Är det någon snäll person som skulle kunna berätta hur man gör om designen på sin blogg? :) Det skulle vara väldigt snällt :) <3

.

image46


Ska köpa

Okej, nu har jag skrivit lite många saker på en dag och intepå en timme x) men det e ganska roligt, nu ska jag lägga in en bild på den bikinin jag ska köpa, om någon köper den innan och har sett dethär inlägget kan jag bli lite sur för då vet jag att det e pga av detta (kanske) Men i alla fall så ska jag köpa den även om någon säger något om det :P

image44image45


Mischa Barton + väskor = sant

Nu ska tydligen Mischa Barton göra väskor, som många andra kändisar ;) Alla hennes väskor kommer vara prydda av hennes egna slogan som är i form av en blomma. Några tror att väskorna kommer påminna om hennes hippie- bohostil. Väskorna kommer lanseras i början av juli i London och man får väl vänta och se om de kommer hit till Sverige ;) Jag tror att väskorna kommer vara snygga, hon har en "känsla för stil" enligt mig, så då tror jag de kommer vara lika snygga som hennes stil. Jag hoppas att de kommer till Sverige :)

image42

image43




Dagens kändis

Jag tycker om Jennifer Aniston väldigt mkt. Jag tycker hon är rolig i Vänner, och bra skådespelerska. jag tycker också att hon och Brad passar mkt bättre än Brad och Angelina! Jag har alltid tyckt att de två borde bli tsm igen, sen de gjorde slut. Visst Angelina är också bra men jag tycker ändå mer om Jennifer. Jag tycker om hennes lite "enklare" stil också här är tre olika som jag tycker hon passar i, en lite mer vardaglig, fest och en typ till "arbetet" eller nåt :P Jag älskar hennes hår grymt mkt! Det är typ alltid perfekt och hennes färg på håret är också jätte snygg!

image41

Dior som mobil

Nu är det så att Dior ska lansera mobil telefoner, lika som Dolce & Gabbana, Prada och Armani har gjort ;)
jag läste det just på msns hemsida :P hehe kul liv x) näe men i alla fall, Mobilerna säljs två och två, en "vanlig" mobiltelefon samt en miniatyrvariant att att fästa på till exempel handväskan eller bältet följer med. Detta för att slippa strul med att rota efter telefonen i väskan när det ringer :P De blir dina för den summan av  cirka 35 000 kronor x) hehe :P De kommer i färgerna vit, rosa och röd och här är också en bild på dem ;) ja tycker att de ser helt okej ut men de ser liiiite tråkiga ut enligt mig, fin accessoar men mer?..

image40

.

Nu har jag fått lite nya saker :D Det vill ja gärna lägga in bilder på x)

image38 Klänning från H&M
image39 Adidas jacka från Stadium
Sen ett gult linne och en till klänning ;)


Band och låtar.

Jag har kommit på att jag gillar att lyssna på Alice Cooper låtar x) Jag har hört dem på radion och så men inte vetat om att det var han som sjungit dem :P

Några låtar jag gillar:
* Poison
* The man behind the mask
* No more mr right man
Sen gillar jag några andra ;)

Några andra band jag gillar är 1.The All-American Rejects, 2. Guns N´Roses, 3. Whitesnake, 4. Aerosmith och
5. Poison. sen finns det fler låtar jag inte vet vem som sjunger.

1. It ends tonight, Dirty little secret.
2. Sweet child of mine, Welcome to the jungle.
3. Here I go again, Is this love.
4. Dream on
5. Every rose has it´s thorne
 :) Jag brukar ganska ofta nu för tiden sjunga till 5:an ;P Jag tror ni förstod varför jag skrev siffror och så :P

image37 The All-American Rejects
image33 Guns N´Roses
image34 Aerosmith
image35 Whitesnake
image36 Poison

Hah jag tkr att alla nästan ser lika dana ut förutom All-American Rejects :P
lr vad tkr ni?

Skolavslutning... och dans :P

Asså gud! det är typ 3 veckor kvar till vår skolavslutning! Det e helt sjukt! Och jag känner mig lite panikslagen eftersom jag inte hittat en klänning jag vill ha, jag såg en kanske idag men ja e inte säker på att jag vill ha den.
Jag letade efter bikinin jag vill ha, och ska köpa, jag hittade inte den någonstans, jag gick in i säkert 4 olika H&M butiker och den fanns inte vilket jag tkr e konstigt...

Jag har i alla fall hittat en annan klänning från H&M jag ska köpa, förhoppningsvis i helgen :) Kanske en bikini också, vem vet. Jag måste också införskaffa mig en adidas jacka. Många har såna men jag vill både ha och behöver en till dansen. Jag har dansuppvisning den 31 maj och 2 juni på Vasan. Det kommer bli jätte kul men lite nervös e jag nu :P Ska kunna 5 danser. Förhoppningsvis kan jag dem bra. Jag måste bara komma ihåg att jag har genrep innan vilket jag inte är säker på när det var hehe det känns inte så bra... Den ena dansen vet jag inte ens vilka kläder jag ska ha på mig, men förhoppnignsvis år jag reda på det på söndag. På söndag ska jag först ha min sista dans i den gruppen och sen e det en timmes mellanrum och då har jag dans igen med den andra gruppen som vi har en gemensam dans med. Det kommer bli lite nervöst det också, alla e mkt äldre förutom min kusin som ser ut att vara äldre än mig (enligt mig) fast han e ett år yngre. De har i för sig dansat längre än mig och så... hah nu såg jag att det står ganska mkt så jag slutar skriva x) hehe

hare bra! / kram Therese


Mischa Barton

Någon som jag typ ser upp till eller om man ska kalla det idol är nog Mischa Barton. Förutom att hon har blivit en "bad girl" så ser hon alltid så bra ut. Visst många av hennes bilder är retucherade och så men men. Hon verkar i alla fall ha ett väldigt bra liv, men man kan ju aldrig veta hur kändisarna känner sig, eller någon annan för den delen. Jag tänkte skriva lite fakta om henne och visa lite bilder.
Mischa föddes i Hammersmith i London. Hon har två systrar som heter Hania och Zoe. När hon var fyra år flyttade hon till New York. Och 3 februari 2006 (Min födelsedag) blev hon amerikansk medborgare. Hon är b.la känd för sin roll i The OC som Marissa Cooper.

image28image29
image30
image31image32

GRATTIS MARTINA! :)




GRATTIS Martina som fyller 14 år idag :)
Hah idag e du nu en fjåårtis ;)
Jag ville bara skriva grattis och att du får ha en bra födelsedag ;)
Sen vill jag säga att Martina betyder mkt för mig :) Och det kommer hon alltid att göra ;)
Love you Martini :) <3



image25

image26
image27 
Här på första bilden ser man hur Martina är då många år yngre än nu ;) sööötis :) <3







Anorexia

Gud vad jag hatar sjukdomen Anorexia. Och det som stör mig ännu mer är att kändisarna som många ser upp till ser så himla smala ut och då är det klart att ännu fler unga tjejer tror att de måste se ut så för att vara snygga och det är helt jävla sjukt egentligen. Jag kollade på ett TV-program om anorexier och hur det var när det var som värst. En tjej var inte alls gammal hon gick säkert i 3 och hon och några tjej kompisar tänkte ha en tävling om vem som kunde äta minst. Och så fort man slutar äta så blir det ju tyvvär till en vana och så blev det för henne. Hon kunde inte ens lukta på mat för hon trodde hon skulle bli tjock och det är helt sjukt! Och nu när jag sökte på google efter Nicole Richie som jag egentligen skulle skriva nu om kom det upp en hemsk bild som jag lagt upp här. Den är så vidrig att jag vet inte om jag vill kolla på den. Men vill man verkligen se ut såhär? Tycker man att det är snyggt? Inte jag i alla fall. Så ni som säger att jag är sjukt smal kolla på denhär bilden och den kallar jag och jag tror att lr jag vet att ni tycker att den personen är sjukt smal!

image24 det är hur äckligt som helst eller hur? Men det är ju där man hamnar när man väl "kommit in" i sjukdomen. Snälla ni som läser detta ÄT!!

Bilder

image20                            image21

image22 

image23



Nicole Martina och Kakan <3

Igår 10 maj cyklade jag till stan med min familj för att kolla på paraden vilket var faktiskt ganska smart pga att bilar inte kunde passera och så. Men varmt och jobbigt var det :P Sen efter jag varit i stan åkte jag hem till Nicole och där hade jag Martina och Nicole vattenkrig ;) Sen åkte jag hem för att packa och äta middag. När det var klart skulle jag möta Kakan, Martina och NIcole på Willys. Jag träffade först Kakan vid fotbolls planen och sedan gick vi ner till Willys. Där satt vi utanför och väntade på att Nicole och Martina skulle komma vilket de gjorde efter mer än en halvtimme! x) Men i alla fall, vi köpte lite saker och sen gick vi till Nicole. Vi spelade lite tecken och jag och Nicole vann :) Lite senare vid tio tiden gick vi ut på promenad och det var ganska lite folk ute men medans Martina och Kakan gick och pratade om vad de inte ville skulle hända ute på kvällen gick jag o Nicole runt ock sjöng lite olika låtar hehe ;) Sen gick vi tillbaka till Nicole. VI satte oss och pratade ute på altanen i var sin stol och filt, jag med kudde ;). Vi skulle fråga olika frågor till alla runt bordet och sedan svara på dem det gick bra till en början men sen kom ingen på något :P Vi satt där ute typ till 4 och när jag Kakan o Nicole typ somnade, vet inte riktigt vad som hände, gick Martina in och la sig på en madrass för att sova. Vi andra som satt ute sov ett litet tag men gick sen in. Då hade typ solen börjat gå upp. Jag o Nicole la oss i soffan o Kakan tänkte också lägga sig på madrassen men la sig typ på golvet? aa ja vet inte xp
Efter vi vaknat spelade vi lite till kort och sen hade vi vattenkrig och efter det solade vi med baby olja fast inte Martina hon gick tidigt på morgonen. Vi som solade blev lätt brända av solen och vi fick bikini rand väldigt snabbt :) Jippie! X) Det var det jag tänkte skriva idag ;)


9 maj

Ja, jag skulle ju skriva om kvällen men kom hem lite sent och orkade inte sätta mig framför datorn då. Men först hade vi vatten krig :) Men istället för Sam var det Olander som var med också :P vilket var typ bättre xp Alla blev väldigt blöta :P heh kände mig typ blötast men ändå :P Det var fint väder och det var varmt innan allt vatten ifrån Värtan :P Sedan blev jag iskall men fick låna en handduk som hjälpte :) Efter det gick alla hem till sig. Jag tog en varm dusch och troligtvis tog de andra det också. Jag åt middag och fixade till mig lite för att jag sedan skulle träffa Martina, Kakan och Nicole vid Willys. Hah där satte vi oss på golvet och började tänka på vad vi skulle köpa för något. Tillslut köpte jag mineral vatten och tre choklad "bitar" Kakan köpte en Cola och en daim. Nicole köpte en Redbull och Martina en red bull med plopp. Hah "du e en tutti frutti plopp" XP.
Efter det var det några som följde efter oss o vi blev skit rädda :P För vi såg dem inte men de skrek och vi skrek tillbaka hehe. Sen visade det sig att det var Daniel och Olander :P Sedan var vi med dem och gick runt fast sen stannade vi ett tag vid Mosstorp och satt i den den stora gungan. Sen skulle Kakan hem så vi följde henne till Larsbergs hållplats. Sen såg vi en fotboll vid Gångsätras fotbollsplan och vi spelade lite. Sen följde Olander och Daniel med resten av oss hem. Sedan gjorde jag mig i ordning och la mig :P så var den dagen ;)


idag

Nu har jag kommit hem från skolan och sitter här vid datorn med Martina och Kakan. Vid 5 tiden ska vi ha vattenkrig vid brevik med varandra och Sam o Daniel hah vi kommer lugnt vinna x) Sen efter det ska vi nog hem till var och sig för att äta middag. Efter det ska vi ner till vattnet med Nicole också :) Där ska vi nog sitta och prata om allt möjligt och äta kanske chips lr nåt annat :P Det kommer bli riktigt roligt tror jag :)
Nu är det hur varmt som helst! Det är typ 22 grader och man nästan dör i solen men ändå väldigt bra :) Men tänk sen i sommar när det kommer vara rekord varmt!! Men man kanske får sig en liten bränna då till skol avslutningen :) Det var nog allt,

image18
image19

Therese Kihlman <3 Martina Reinli <3 Anna-Karin Olsson = MAT


8 maj

Idag har varit en bra dag för mig speciellt efter skolan :) Jag var först med Martina och Kakan och vi gick till Willys efter skolan och köpte lite onyttigt hehe :p I skolan körde vi vår pjäs med kläder för första gången vilket jag också fick lite fiina bilder på x) Sedan har jag och Martina åkt till stan och var på Cosmopolitans grej på Mango. Där var det mycket folk men vi var en av de första 100 och de fick en gratis mascara :) jippie! Sen inne i affären fick man gratis tidning, chips, mineral vatten, minttabletter xD och man fick 20% rabatt på valfri vara vilket var mkt bra :) När vi skulle hem träffade jag faktiskt chef redaktören *stolt* :P och en bag med saker. Och där i fick man en likadan tidning jag redan tagit, ännu en mascara fast en annan, minttabletter igen och prover på min foundation :P Jag blev glad att man fick saker gratis och tack Martina för att jag fick följa med :) <3


Här kommer lite bilder från dagen.image12 
image13
image14
image15
image17
image16

Det var den dagen det :)

Proactiv?

Nu på morgonen satt jag och kollade lite på tv och då kom TV-shop upp o jag kollade på vad det handlade om...
Nu gjorde de ett repotage om Proactiv. Jag har sett det förut men kollade på det igen. Jessica Simpson Jennifer Love Hewitt och någon tennis spelar inklusive "Willhelmina" från Ugly Betty berättade om hur Proactiv hade hjälpt deras hy väldigt mycket. Då är det ju klart att man undrar lite om den verkligen funkar, jag skulle vilja testa deras produkter även fast det är från TV. Någon som vet något om dem?

image11

Saker jag vill ha!

Nu börjar det äntligen bli sommar och jag har hittat lite saker som jag vill ha på mig eller med mig. Vissa saker har jag redan men det är mina måsten från olika affärer i sommar.

H&M

image7

image8
Denna kommer från The body shop och den luktar jätte gott! Jag har redan köpt den och är jätte nöjd med den. Plus att pengarna går till en bra sak. Nämligen mot aids och HIV.

image10 Jag undrar hur det nya pplet kommer lukta om det luktar som min favorit parfym (det gröna) är det väldigt lyckat! De andra två Chanel parfymerna vill jag ha de båda luktar gott tycker jag :)


...

Gud vad jag stör mig på dig! Du är bara för mycket jag menar du håller på med den personen hela tiden men ni blir inte tillsammans bara för att du vill kunna gå till elverket, men så som ni håller på i skolan är värre att se än på el. Du har förstått att folk kollar på dig men inte på ett bra sett. Du har minimalt med kläder och det ser bara hemskt ut. Det finns ingen person som skulle se bra ut i det du har på dig eller rättare sagt inte har på dig. Du är uppkäftig mot alla och spelar osmart och det är bara en person som skrattar åt dig och det är ingen "cool" person enligt alla andra. Visst jag ska inte lägga mig i din klädstil eller hur du är men det är inte så konstigt att ingen vill vara med dig eller kompis med dig så som du beter dig! Jag säger bara skärp till dig för fan!

Kläder <3

Jag kollade på en hemsida som heter forever21 idag och jag bara älskar deras kläder!
Jag hittade flera saker jag vill ha men priset blir ungefär dubbelt när affären är från USA eftersom man måste betala frakt och sånt, vilket gjorde mig väldigt iriterad...
Men om man inte kan köpa kan man alltid kolla visst det är inte lika roligt men men.

image5 denhär klänningen hittade jag och jag älskar den. Det som var ännu bättre (värre) var att den bara kostar 19.80 dollar som i svenska kronor är 118,80 kr det är ju hur billigt som helst!

image6Sen tyckte jag att denhär pyjamasen var hur söt som helst. Den kostar 88,80 kr.!

Det är jätte billigt där så varför kan inte vi ha så i sverige!

bloond0´s blogg



Idag har jag skaffat blogg här och jag tänkte skriva lite om mig själv.
Jag heter Therése och är 14 år.
Jag är en blondin som gillar att vara med kompisar.
Min favoritfärg är vit.
Jag brukar läsa Vecko Revyn och SOLO :P
Och mitt favorit band är All-American Rejects.
Mina favorit program måste vara Desperate housewives, Grey´s Anatomy, Vänner, OC och Gossip girl.
Jag älskar att dansa
och jag ääälskar att shoppa, speciellt kläder :)


RSS 2.0