Bus eller godis

Det kom just massor av "spöken" eller monster eller vad man ska kalla dem som gick bus eller godis :P Vi hade ju inget godis heller, men vi gav dem pengar så inget bus här :)
Här är två bilder på dem x)



Today

Mina planer idag är inte så många men detta ska jag a varit klar med idag:
* Handla till imorgon
* Plocka undan lite saker här hemma, spc i mitt rum :P
* Ha gått utanför dörren x)
* Duscha
* Måla om naglarna (kanske gör det imorgon)
* Träffa kompisar, det kommer jag göra när vi handlar

Jaa, det finns nog lite mer saker.. Joo jag måste läsa min engelska bok hehe ;) Ha en bra dag i dethär dåliga vädret! :P



Ska gå och göra mig i ordning nu, bye!


Dagens outfit


Klänning: Gina tricot
Kofta: H&M
Tights: Gina tricot


Leopard mönstrat





Allt är från forever21.com

Kaka och Grease 2

Idag var jag med Martina :)
Vi kollade på Grease 2 och samtidigt åt vi kladdkaka som vi bakat ;) Den blev riktigt lyckad. När filmen var slut satte vi oss framför datorn en stund och sedan tillbaka till tv:n :P Vi kollade lite på en film som gick på canal+... Det var en deckare/Thriller något med 14.. Vet inte de andra två siffrorna men bara den lilla stunden var den otäck. Det var en snubbe på ett hotell som bodde på ett hotellrum där typ flera hade blivit mördade eller nåt, man blev skrämd. Men sen när vi blev det satte vi på 3:an där det var 2 1/2 men som var mkt bättre ;)
Nu har Martina precis gått och jag sitter här och skriver :P Vad har alla gjort idag? :)




Dagens bild



Det får bli en bild på martina och mig ;)

Ishall=iskall

Kom just hem från att ha stått i en ishall med pappa och kollat på när martin spelat. Det var då Lidingö mot Täby team 95. Det stod -4 till T men när L gjorde mål, det blev inget! Men man såg att den var inne, så himla dåligt! De kunde ju ha blivit lika.. Det var riktigt dåligt. :(
Efter dem spelade Lidingö mot Djurgården och de spelar fortfarande och när jag gick stod det 1-1. Men det var typ 18 åringar :P De åkte riktigt snabbt :P



Grattis mamma!



Grattis på födelsedagen älskade mamma! :)

Martini och kaka

Idag var jag med Martina och Kakan (Anna-Karin) och vi var i stan. Vi gick runt och kollade och jag skulle köpa detdär lääbalsamet men de var slut... Sen åt vi lunch på montis och gick vidare runt. På H&M prövade vi massor av mössor och hattar :P Sen gick vi runt jätte länge för att hitta ett bra fik, som inte var för dyrt och inte fullt och fult :P Vi gick till gammla stan, men där fanns inget, varför ska man behöva betala 30-40 kr för en bulle+30 för en kaffe? Jag tycker det är helt sjukt :P Det slutade med att vi gick till 7-eleven :P Jag köpte en mummabulle och en latte :P Det var jättegott :) Kommer köpa det sen när jag åker till stan igen ;) Där var det riktigt stor skillnad på saker och ting.. En bulle=14 och en latte 18 lr 22 och det var inte så farligt. Kakan och Martina köpte en varsin varm choklad, och en kokosboll och en donut ;)
Sen satte vi oss på tåget och åkte hem till moi. Vi kollade på Sex and the city filmen, den är bra ;) Har sett den fyra gånger nu :P Två gånger idag och en gång igår+ bio för ett tag sen :P
Jaa, sen kom Kakan hit igen och vi var allmänt konstiga vi tre :P Satt vid fönstret som typ 5 åringar och kollade ut.. Man kan ha riktigt roligt asså :P Haha sen hade Martina o Kakan lite kuddkrig x) Som jag filmade också :P Haha, Martina du låter riktigt roligt ;)

Det var en sammanfattning av min dag ;) Hoppas alla andra haft det lika bra :)


*Har egna bilder men orkar inte sätta igång andra datorn :P


Mamma mia

Jag var med mamma och hennes kompis Annelie på bio och såg mamma mia idag ;) Den var riktigt bra! Man blev glad av den när de sjöng massa Abba låtar ;) Jaa, den skulle jag kunna se igen, haha de var ju riktigt snygga i slutet :P Speciellt killarna x)
Ska snart lägga mig tror jag, är ganska trött :P Hoppas alla haft en bra dag! :)



Dagens låt

When I am down and, oh my soul, so weary; 
When troubles come and my heart burdened be; 
Then, I am still and wait here in the silence, 
Until you come and sit awhile with me. 
 
You raise me up, so I can stand on mountains; 
You raise me up, to walk on stormy seas; 
I am strong, when I am on your shoulders; 
You raise me up: To more than I can be. 
 
You raise me up, so I can stand on mountains; 
You raise me up, to walk on stormy seas; 
I am strong, when I am on your shoulders; 
You raise me up: To more than I can be. 
 
There is no life - no life without its hunger; 
Each restless heart beats so imperfectly; 
But when you come and I am filled with wonder, 
Sometimes, I think I glimpse eternity. 
 
You raise me up, so I can stand on mountains; 
You raise me up, to walk on stormy seas; 
I am strong, when I am on your shoulders; 
You raise me up: To more than I can be. 
 
You raise me up, so I can stand on mountains; 
You raise me up, to walk on stormy seas; 
I am strong, when I am on your shoulders; 
You raise me up: To more than I can be.

Vår fina tavla :P

Här är en bild på vår fina tavla som vi ritade på i skolan i fredags ;) Jaa, tavlan säger väl allt :P



Dagens sak

Här en rolig sak jag hittade i stan idag :) Ska köpa det nästa vecka när jag åker till stan ;)

Passar på mig, eller? :P

Stan idag

Jag var i stan med mamma idag och köpte nya skor bland annat. Sen köpte vi en tröja och ett par tights till moi :) Letade efter demdär spetstightsen från ginatricot väldigt länge... Sen hängde dem ju på en galge i början av affären :P
Köpte en likadan tröja som jag redan har fast i en annan färg, det är en stor vinröd t-shirt från gina det också ;) Har den på mig just  nu.
Sen nr vi kom hem var det ungefär så att jag hann vila lite, jag mådde illa och hade ont i huvudet.. Sen skulle vi till grannarna på middag. De var hos oss för inte så länge sen och de har en dotter som heter Agnes som är runt 2-3 år som är jätte gullig ;) Vi "lekte" lite med hennes leksaker :P Sen läste jag lite böcker för henne o kollade lite senare på tellitubbies, vet inte alls hur det stavas men men :P Gillar verkligen inte det programmet så ja satt mest o pratade med de andra vuxna :P Vi pratade om att åka till USA och att de kanske ska ha en sk. barnvakt med sig och pratade om att jag skulle det.. vet inte riktigt hängde inte med så mkt :P Men aa det har väl varit min dag ;)

Här är lite bilder:
   


Godnatt!

Nu har jag haft en ganska bra dag i skolan, sista lektionen (matte) mådde jag inte så bra, jag mådde illa och hade ont i huvudet, fick nog ont i huvet pga att folk skrek och att jag druckit för lite, åt säkert för lite också..
Vi ick massor av utvärderingar idag om de flesta ämnen, det var roligt att läsa vad alla lärare tycker om en osv.
Efter skolan var jag med Daniel :)
Nu ska jag snart lägga mig för jag är väldigt trött :P hoppas alla haft det bra ;) imorgon åker jag till stan igen ;)

Min inne och ute lista

Inne just nu:
* Leopardmönstrat
* Lila nagellack
* Spets, allt möjligt
* Baskrar
* Brun, grå och röda färger

Ute just nu:
* Ballerina skor nu på hösten, tycker att man ska ha mer höstiga skor...
* Sommar kläder över huvud taget
* Missfärgat hår
* Stora fjällräven jackor, som alla fjortisar går runt med
* Mörka mornar.. Man vill inte gå upp och det är kolsvart


To the city

Efter skolan idag, åkte jag och martina till stan :) Vi gick runt där och hittade massa saker vi ville ha, jag hittade ett par väldigt fina örhängen från jane norman, flera skor och n och sen åt vi på kungshallen. Där satt vi och pratade väldigt länge :P Men sen bestämde vi oss för att gå vidare, martina skulle köpa en pälsmössa och ja ett par trosor x) För er som ville veta :P Martina köpte också en väldans fin väska ;) Sen gick vi runt lite mer och sedan åkte vi hem. Kom hem för en liten stund sen. Ska örsöka fundera ut om jag ska skriva mer på so:n eller inte, eller om jag ska skriva rent på datorn... hmm... får se hur mkt jag orkar :P Vad har ni gjort idag? :)



Desperate housewives

Jag tror inte att jag var den enda som såg desperate housewives alldeles nyss? Hjälp vad mycket som hände!! Jag visste förvisso att det skulle vara 5 år senare osv.. men det är så grymt dåligt att man bara får se det "sådär"... Det tycker jag i alla fall, speciellt när Susan och Mike inte är tsm! Det är ju dem två tsm! Åhh... Men det var bra att Katherine inte dog, eler Bree, bara den elaka Wayne x) Men jaja nu ska jag gå och lägga mig :P Ska kolla igenom svenskan först, har sats-prov imorgon :P Inte så kul... Två eller tre fel kan bli ig.. :S
Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt


American pancakes

När jag kom hem från skolan var jag lite små sur... Som ni såg i förra inlägget :P Men i alla fall, i skolan kollade vi på en teaterpjäs och den var väl helt okej. Roligare än att ha spanska :P Sen ick vi sluta tidigare, egentligen slutar vi 4:a men idag runt 2 :) Det var ju bra.
När jag kom hem gjorde jag american pancakes som blev riktigt lyckade ;) De blev väldigt fina och runda, det är mycket enklare att göra amerikanska pannkakor än "svenska" :P De är som att göra plättar och är enkla att vända ;) Man måste dock äta de med nåt sött annars är det ganska surt o beskt :P Speciellt om man tar fel på matsked och tesked som jag gjorde första gången :P Men man lär sig av sina misstag ;)



'Skulle egentligen visa egna bilder, men datorn har mamma :P


Riktigt irriterad!

Ni är så himla töntiga, så som ni håller på! Jag förstår verkligen inte hur ni orkar! Att anklaga oskyldiga bara för att ni ska må bra... Patetiskt! Som idag, låtsas som ingenting och bara glor på en! Glo på något annat, som er själva! Har ni tänkt på det nån gång?!

Gorgeous grey


Snabbt inlägg

Nu ska jag iväg, ska till daniel. Vi ska plugga ;) Jag ksa hjälpa honom med lite no, deras klass har no prov imorgon.. Jag själv ska väl skriva på min bok recension, läste ut boken idag! Åhh, den slutade gaanska bra... Bara en sak var jättedålig! Men läs sista gossip girl boken så förstår ni ;) Ha det bra så länge! :)

Parfymer, m.m.

Nu har jag kommit hem från Täby och Barkaby. Det var inte så jättekul att vara där med pappa och martin, de ville bara till massa sportafärer :P Inte direkt mitt intresse :P Nästan den enda roliga affären vi gick in på var KICKS :P
Jag älskar KICKS, massor av parfymer! Jag skulle kunna säga att jag är parfymnarkoman :P Ja måste alltid ha parfym, så är det bara.
Har hittat 4 parfymer jag vill ha :P
Under höstlovet skulle jag kanske åka båt med familjen, och eftersom det är billigare på båten ska jag köpa Chanel parfymen jag velat ha riktigt länge! :) Har doften på mig nu och den luktar så himla gott! Annars kommer jag köpa den snart ;) När jag har fått pengar :) Har bestämt mig för det.
Sen de andra tre parfymerna kommer jag väl önska mig i julklapp eller nåt :P
Jaa, jag har inte sovit så mkt inatt heller... 5 timmar blev det :P Känner nu att jag är lite trött :P
Vad har ni andra haft för er idag? :)




Hiss eller diss?



Vad tycker ni om Rihannas outfit?


Skola...



 


Idag var jag hur trött som helst när jag vaknade... Jag fick typ någon konstig minnesförlust ett litet tag :P Jag vaknade först vi den första signalen som ringer vid tjugo i 7.. Då tände jag lampan vid sängen och stängde av mobilen. Sen somnade jag om och vaknade lite innan sju. Då undrade jag varör lampan var tänd :P Och hade glömt att jag vaknat innan :P Lite konstigt men men ;)

Idag i skolan var dagen ganska bra. Vi hade örst arbetspass.. Då skrev vi utvärdering i svenska och sen kollade jag igenom no:n som vi hade prov på nästa lektion. No provet var ganska stort, 8 g-uppgifter och resten var typ g-vg-mvg frågor. Den sista frågan vet jag inte om jag har rätt på men kanske lite av den, jag skrev inte så mkt :P Men jag tror att det gick bra faktiskt :) Känner mig nöjd med min insats x)

På idrotten hade två i min klass ledarskap, de valde att ha sk. Djungelkull :P Som skäppsbrott ;) Det var faktiskt kul, hade inte haft det på idrotten sen i kanske 4:an eller nåt :P Kommer inte riktigt ihåg :P
Efter idrotten hade vi matte sista lektionen. Vi fick tillbaka matteproven, det gick också ganska bra, det var lite speciellt. Man fick poäng och g-vg-mvg. 12 p var G, 18 var VG och nåt annat kommer inte ihåg hur många poäng man behövde för MVG.

Jaa, det var lite som hänt under dagen :P Snart ska jag till centrum, vår klass ska sälja kakor och bullar till klasskassan :P Undra hur bra det kommer gå... Jag tror aktiskt att det kommer gå ganska bra ;) Folk i C eller här hemma är väldigt... vänliga(?) som köper eller ger pengar till någon bössa eller så.. Så är det inte i stan.. men det är en annan historia :P

Vad ska ni göra ikväll? :)



Kladdkaka

När jag kom hem från skolan, gick jag direkt till köket för att baka en kladdkaka, eller det första jag gjorde va faktiskt att tvätta händerna :P Dels för att jag hade varit ute och i skolan och sen måste man tvätta händerna innan!
Vi hade idrott sista lektionen, och det känns som om jag kommer bli förkyld snart, det var iskallt ute idag!

Medan kladdkakan var i ugnen satt jag och läste igenom No:n. Tror att jag kan det mesta, men mkt känns det som om jag kommer glömma bort... Inte så kul :P Antingen kommer jag glömma eller blanda ihop lite saker... Men man får ju alltid hoppas på det bästa ;)
Nu ska jag sätta mig och läsa ännu mer no ;) Kanske skriver lite mer senare ;)
Ha det så bra så länge! :)




Today

Idag har jag först varit i skolan. Det var halv studiedag så vi slutade 11.40 tror jag det var ;) Sen när jag kom hem hade jag tänkt baka kladdkaka, som vi ska sälja på fredag, men det gick inte för jag hade inga ägg :P
Istället satte jag mig ner och kollade på Dirty dancing och efter det satte jag mig ner med no-böckerna ;)
Vid 5 tiden hade jag dans :) Det var kul på dansen tycker jag. Vi fick lära oss lite nya danssteg.
Jag åt just en apelsin, det var faktiskt ganska gott :P Bara jobbigt att skala x)
Om en liten stund tänkte jag sätta mig ner och kolla på Grey´s Anatomy. På reklamen verkar det riktigt bra tycker jag, i alla fall om Derek och Meredith ;) Men vi får väl se :)

Om igår i Desperate housewives! Jag stör mig riktigt mkt på Kayla! Åhh, inte konstigt att Lynett slog till henne :P heh kanske lite hemskt men om man blir riktigt irriterad så kan det hända :P Det var ju inte så att hon försökte slå ner henne eller så :P Sen är det ju bara en tv-serie.

Vad har ni gjort idag? :)





Diry dancing

Satt just med ett glas varm choklad och såg på Dirty dancing ;)
Vem vill inte börja dansa när man hör I´ve had the time of my life i slutet :P
Filmen är så... söt? Jag vet inte :P Men bra är den ;) Ska snart iväg och dansa själv :) Känns kul, har pluggat massor med NO nu, det känns bra :) Hoppas det går bra, vill ha bra betyg på det ;) Jag tycker no är kul, inte så många som gör det, men jag gör :P





Dagens outfit

Nu har jag kommit hem från skolan :) Jag satt just och sorterade massa bilder i nya mappar här på datorn :P det var lite jobbigt. Jag tänkte bara lägga in dagens outfit, för det har jag inte gjort på länge. Ska göra nudlar och plugga no sen ;) Ha det så bra och läs senare ;)



Kofta: Zara
Svarta jeans: cheap monday (första gången jag använder dem :P)
Brun t-shirt: Mango

Bilden är lite suddig men men :P

No...

Nu sitter jag och jobbar med no:n. Det går väl ganska bra :P Måste fråga lite saker som inte stått med i boken ;)
Idag fick vi tillbaka våra engelska prov, det gick bra :) Vi hade också spanskaprov idag vilket gick bra :) Det kändes så i alla fall ;)
Imoron har jag svenska förhör på lite satsdelar, vi har prov på det nästa vecka. Sen har jag faktiskt inga läxor till på torsdag :) Känns skönt!

Imorgon har vi halv studiedag, så vi slutar efter lunch :) Känns också skönt, vet inte vad jag ska göra under den tiden, men kommer nog att öva intfr no-provet :P
Det är bra att vi slutar tidigt på onsdag, annars slutar vi vid 4:a och jag har dans vid 5 och det är jobbigt...

Annars har skolan varit bra faktiskt! Jag vaknade pigg och var inte så hungrig under dagen :P Sen har jag bara varit glad ;)
Hur har eran dag varit? :)


Perfect purple <3




Så fina klänningar!

Jag var just inne på nelly.com och kollade på deras klänningar, de var så himla snygga!
Finns flera stycken som jag tycker om riktigt mkt!
 Här är några :P


    
   


Om idag

Jag mådde inte så bra idag i skolan. Jag mådde inge bra igår heller, mådde illa och hade ont i huvudet. Jag var lite på dåligt humör idag också, vet inte riktigt varför, men jag blev det bara under slöjden, som är vår sista lektion.
Annars under dagen var jag väl glad :P Under hemkunskapen lagade vi någon gratäng av rotfrukter som blev riktigt lyckad :)
Imorgon har jag lång sovmorgon som är riktigt skönt! Har inte sovit så mkt i helgen :P I fredag-lördag sov jag 4 timmar, lör-sön sov jag typ 7 timmar :P Vilket är för lite, kanske är anledningen till ont i huvet och illamåendet :P

Jag har läst jätte mkt i min gossip girl bok, som jag ska ha läst ut till på måndag, helst innan. Har bestämt att jag ska ha läst ut den till på fredag eller lördag, senast lördag! Man måste ju skriva en bokrecension till på måndag.
Har också pluggat spanska idag, vi har prov imorgon, hoppas det går bra :)
Nu för tiden har jag faktiskt inte varit så nervös inför alla prov, jag har ingen aning om varför och jag vet inte om det är en bra eller dålig sak :P Men resultaten har varit bra  ;)
Ska kanske plugga lite inför fredag också, vi har kemiprov då :P Jag har för mig att Dag sa att det skulle vara 3 sidor eller om det var 30 frågor eller både och :P Men man får ju hoppas att det går bra det med ;)
Någon som gjort något roligt idag? :)


Vad tycker du?

Om Debra Messings outfit? :)



Promenad idag


Idag var jag med martina hela dagen ;) Vi slöade väl ganska mkt men sen gick vi ut på en promenad. Det var jättefint väder idag! Solen lyste, men det var blåsigt nere vid vattnet ;) Väldigt fint höstväder ;)
Vi pratade om vad vi vill göra, som t.e.x att vi ska göra mer saker ihop, inte bara vi två utan alla. Som att fika eller gå på bio eller något. Inte hela tiden, men lite mer sociala vill vi väl bli :P Inte för att vi inte är det nu, men mer ;) Det  är alltid kul med fler kompisar osv. Det var väl det vi kom fram till, det skulle vara riktigt kul! :)

   



Riktigt irriterad!


Jag och martina sitter vid datorn nu, anna har gått hem för hon skulle åka till ett stall i stan. Vi sitter och kollade på olikas bloggar, några som vi känner. De e så jävla dumma! Jag blir bara så himla irriterad, inte bara på dem utan dem som de försöker "ta" med.. t.ex. D.... Jag hatar er! Jag blir bara så jävla förbannad. O du H, vad fan håller du på med egentligen!?


This evening


Nu är jag med mina kompisar anna och martina. Vi gick förut till willys och sen till en pizzeria så gick vi hit ;) Nu har vi kollat runt på massa hemsidor, och pratat. Vi tänkte just sätta oss och spela x-box ;) och äta lite gott gott x) Så alla får kolla tillbaka imorgon ;) Godnatt!



Skoldag

Tänkte lägga in några bilder från min skola ;)



* Om ni undrar vad det är för potatis är det så kallade "superpotatisen" ;) Snodde potatisen under hemkunskapen x) Hehe vi kan vara lite konstiga under vissa lektioner :P Men men, annars är dem ju ganska tråkiga :P

Tjejkväll

Igår var jag hemma hos martina med anna och kakan, det var därför jag inte skrivit något igår. Vi hade det jättekul!
Vi åt thaimat och satt och pratade riktigt mycket! Vi dansade mkt till all musik so spelades och var allmänt "konstiga" x) Kul var dt ;) Vi satt från halv nio till 4 vid hennes matbord ;) Fast vi flummade och dansade då också ;) Kakan hällde säkert upp ca 50 liter vatten under den tiden x) Det var jättekul!
Idag ska vi vara här och ha ett lite rock tema x) Det kommer nog också bli riktigt kul. Ska bara snygga till lite här hemma innan dess ;)
Vad har ni gjort i fredagskväll, och vad ska ni göra ikväll? :)

     


Godnatt


Idag har varit en riktigt bra dag, men har varit väldigt trött :P Jag har blivit jätte glad för alla kommentarer! Räknade ut att jag fått 45 kommentarer bara idag! :D Nytt rekord ;) Hoppas alla haft en bra dag! Ska nog lägga mig snart annars kommer jag inte alls orka imorgon :P Imorgon kommer bli en jätte rolig dag tror jag ;)
bilden nedan kommer jag drömma om inatt :P
Kolla in imorgon igen :)
Godnatt! :)






Fika idag

Idag ikade jag med min familj ;) Brukar aldrig göra det :P men vi gick till ett "nytt" fik i torsvik som heter gateu eller hur det stavas :P Det var helt okej ;) Åt en brownie som var väldigt mättande :P Sen åkte vi till l-ö centrum och jag gick till h&m, där köpte jag en ny bh.
Sen nu har jag plockat undan lite i mitt rum, ska snart dammsuga det också ;) Sen har jag pluggat matte så nu kan jag det, hoppas det inte blir konstigt imorgon på provet :P
Har alla haft en bra dag? :)



Grey´s Antatomy

Igår kväll satt jag och kollade på Grey´s.. Det var ju jätte sorgligt tycker jag! När dendär killen och tjejen skulle säga hejdå ör att killen s´kulle operera sig! Jag började ju gråta, vilket inte alls är roligt för ögonen blir jätte konstiga när man vaknar :P  Sen blev jag också lite sur när dendär killen med sement (vet inte hur det stavas) :P kom dit, sen när de "kompisarna" inte hade ringt förrän en timme efter, så himla puckat! Jag vet att det inte är på riktigt men men...
I slutet.. då örsökte ju dendär Rebecka eller Ava eller vad hon heter ta självmord, usch det såg inte så kul ut!
Någon mer som såg Grey´s igår? :)




Om dagen


Den har varit bra!
I skolan var det väl ganska bra ;) I början var det ganska kul i alla all :) Maten i skolan var inte god... Så jag och andréa tog en varsin macka och sedan gick vi ner till Willys, dit typ alla i vår skola går varje rast x) Där köpte vi ett varsitt äpple. Efter rasten hade vi so, då fick vi tillbaka våra so-prov. Det gick jätte bra! :D Är jätte glad, jag ick VG och ingen annan hade det förutom några som hade VG- ;) Så det blev jag riktigt glad över :)
Sen hade vi arbetspass och jag gjorde lite so och lite matte.. Jag hade profil efter det och det tycker inte jag är så kul, speciellt inte när det är sista lektionen och man är trött och hungrig.. Vi slutar 16.00 på onsdagar.
Eter det hade jag dans, det var kul :) Vi ick lära oss lite nytt på latino dansen så det var kul. Sen har jag väl bloggat lite och ska kolla på Grey´s Anatomy nu ;) Så ni får kika in hit imorgon igen! Puss!



Min favorit tidning är...



Jag gillar verkligen den tidningen. Den handlar inte bara om mode och så utan massor av annat som man intresseras av. Förvisso är det ganska mkt mode men det är alltid kul! :)
I varje tidning är det något nytt, och något som man inte kanske vet... Alltid något roligt reportage, kändisar, mode massor av rågor o.sv.
 Jag gillar också SOLO, den är bra och den innehåller mkt mode som jag är intresserad av ;) Som många tjejer :P
Vilken är eran favorit tidning?



Hiss eller diss?

Vad tycker ni om Emma Watsons outfit? :)






Tips för miljö påverkan!

Om vi och alla i Tyskland skulle byta ut våra lampor mot lågenergi-lampor sparar vi 6 840 000 ton koldioxid om året!
Det motsvarar 17 981 691 369 maskin tvättar i 40 grader.

Om alla i Sverige skulle byta till miljöbil sparar vi 6 914 000 ton koldioxid på ett år!
Det motsvarar koldioxid utsläppet från 3 372 780 passagerares flygresor från Stockholm till New York.

Om vi och alla i Polen skulle byta ut kyckling istället för kött skulle vi spara 4 861 300 ton koldioxid på ett år!
Det motsvarar koldioxidutsläppen vid uppvärmning av 813 313 bostadshus på ett år!

Det är jätte mycket vi kan spara!


Skriv på detta!

Jag såg just på reklamen som Vattenfall har gjort, den med en isbjörn. Jag mår faktiskt dåligt av att se den, tycker det är väldigt sorgligt..
I slutet är det ju en hemsida man kan gå in på:
www.vattenfall.se/klimatsignatur .
GÅ IN PÅ DEN OCH SKRIV UNDER!
Jag gjorde det alldeles nyss :)




Godnatt


Jag vaknade faktiskt glad idag :) Solen lyste ju när man öppnade dörren! ;) Igår regnade det hela dagen som gjorde att man blev trött :P Fick massa snälla kommentarer om min nya jacka och mössa som gjorde mig ännu gladare :) Nu ska jag kolla igenom engelskan till imrogon och sedan kanske läsa lite och sen lägga mig. Jag är riktigt trött nu, så jag säger godnatt till alla och kolla tillbaka imorgon! ;)

Perfect in pink




Gossip girl

När jag kom hem såg jag att det var gossip girl på tv, alltså repris från igår. Jag såg det inte igår så det var bra att jag såg det idag :P Men jag blir riktigt irriterad på Jenny! Hon är jätte jobbig, men jag förstår hur jobbigt hon kan ha det ibland, som när hon pratade med sin pappa om... Ni som såg GG förstår ;)
Men annars var det väl helt okej, undra bara vem G är :P 
Vad tycker ni om gossipgirl?
 :)




Veckans nagellack

Jag älskar att ha nagellack, alla färger är fina och jag brukar ha olika färger nästan varje vecka :P
Det har nästan blivit så i alla fall  x) jag målade just mina naglar med silver :) Det blev jättefint! :)
Vilken är eran favoritfärg?


Kändisar utan smink!

Här är bilder på några kändisar som har smink och utan ;)





Tröttsam dag

Idag kommer nog vara en riktigt segg dag för mig. Jag var trött när jag gick och la mig och vaknade tidigt.. Vädret ute är verkligen ingen höjdare, molnigt och regnigt... Inte roligt alls :PJag kommer nog läsa mina böcker, både svenska och engelska. Det är lite jobbigt att man ska kunna ha läst ut både svenska och engelska på några veckor tillsammans med två prov i veckan för mig! Det är riktigt jobbigt. Eftersom vi har engelska prov på tisdag är jag lite stressad, dels för att jag inte har eng-häftet hemma för att min lärare har det och så har jag inte kunnat pluga på det.. Men jag fick lite hjälp av martina :) Jag kommer plugga som en galning imorgon istället :P Hoppas alla andra inte har samma panik som jag har idag x)


Dagens låt

Får bli Move Along med All-American rejects ;)


Go ahead as you waste your days with thinking
When you fall everyone sins
Another day and you've had your fill of sinking
With the life held in your
Hands are shaking cold
These hands are meant to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along
Move along

So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you to deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along
(Go on, go on, go on, go on)

When everything is wrong we move along
(Go on, go on, go on, go on)
When everything is wrong, we move along
Along, along, along

When all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
[x3]

(Move along)
(Go on, go on, go on, go on)
Right back what is wrong
We move along




Mina nya kläder

Idag var jag med mamma och martin och hämtade mina kläder som hade kommit igår till posten :) Jag hade beställt 3 saker från h&m och jag älskar dem! :D Det var en jacka, en kofta och en annan topp. De var jätte fina och sköna :)

Kunde inte lägga in egna bilder, men såhär ser dem ut, visst e dem fina? :)



Två snygga outfits

Nr.1

Nr.2



Sarah Jessica Parker

Jag tycker om hennes outfit på denhär bilden, kanske vore snyggare i en annan färg... vad tycker ni? :)



Martina idag


I skolan idag fick vi tillbaka våra NO-papper. En labbrapport och ett tror det var förhör om kolets kretslopp ;) Det gick bra :) Ingen kunde få MVG men jag fick VG på båda :D Det blev jag riktigt glad över ;)
Efter skolan var jag med Martina. Först bestämde vi oss för att åka till superstore för att köpa godis :P det kostade 2,90 hg där och d var mycket folk där! Det fanns inte jätte mkt godis, men det gjorde inget det var nog bra :P vi köpte naturgodis också ;) Sen åkte vi tillbaka hem, först skulle vi vara hemma hos mig, men eftersom jag glömde nyckeln hemma (inne) och min lillebror hade gått iväg till sin hockey kunde vi inte komma in :P Men det är tur att jag och martina bor så nära varandra, så vi gick till henne. Där satt vi lite vid datorn och kollade in olikas bloggar sen satte vi oss vid tv:n och såg A cinderella story, han i filmen är så gullig :)
Nu är jag hemma igen och ska nu äta middag, är inte alls hungrig! men det blir tacos ikväll ;) Hoppas alla haft en underbar fredag! :)


Idag

Idag efter skolan var jag hemma och städade. Jag fick värsta kicken när jag började dammsuga :P så jag dammsög väldigt många fler rum här hemma ;) Det kändes väl ganska skönt eftersom det kanske påverkar min månadspeng :P
Sen efter att pappa kom hem åkte vi till l-ö centrum för att kolla efter en bok, först skulle jag låna en men glömde kortet, men det behövdes inte för boken var ändå utlånad, så vi gick ner till bokaffären och köpte den. Jag köte den nya Simon Beckett, Skrivet i eld. Det är en deckare som verkade bra när jag läste om den i Vecko Revyn so kom med posten igår ;) Sen köpte jag den senast gossip girl boken ;) den 11 blev det då. Den kommer nog vara bra som alla andra ;) Älskar dem böckerna, de e bäst! :)
Vad har ni gjort idag? :)

Top model, vem vinner?





Sitter nu och kollar på Top model finalen ;) Just nu gick Whitney och Anya vidare, jag hoppas Anya vinner allt! ;) Det är något med W som jag inte gillar, hon är lite väl... kaxig :P Vem tror ni?


 
 Anya
Whitney

Så det blev Whitney som vann ;) Men grattis till henne ;)

Bra och dåligt

Denhär veckan har jag kommit på en bra sak som måste finnas, sen en lite dåligare sak.

Den bra är nagellack! Jag älskar det :) använder det nästan hela tiden. Jag måste ha minst 5 olika, ett vitt, ett rosa, ett genomskinligt och två andra. Just nu under hösten är lila en av favorit färgerna, sen gillar jag någon slags röd färg ;)

Den dåliga saken är tv-program som är bra som krockar eller så. För igår var det både Ugly Betty och Top model, men jag såg mest på Top model :P Det var mer intressant ;)


Skriv gärna en bra och en dålig sak ni med ;)


RSS 2.0