Yesterday

Igår var jag först på dans, det var riktigt jobbigt! Hade absolut inte räknat med det vi skulle göra, hehe, men kul var det i alla fall. Dansen vi dansade var lite mer åt balett-hållet´, har aldrig provat på att dansa balett i alla fall inte med en lärare, så det var roligt att prova på.
Efter det åkte jag och Martina in till stan och gick runt där, vi åt lunch i Kungsträdgården också och det var riktigt fint, men blåsigt. Jag kom hem med ett par nya solglasögon som jag är nöjd med ska använda dem idag nu när jag ska gå och köpa glass med Turnip(Martina) och Apple(Kakan) hihi :P Nya smeknam x).
Senare på kvällen kom Martina och Kakan igen och vi fixade i ordning grillspett av olika slag och grillade dem nere vid Kappsta, det gik väl sådär, det blåste mycket och blev mörkt snabbt, men sen gick vi hem till mig och åt min efterrätt jag hade gjort i ordning. Samtidigt som vi åt kollade vi på Georgia Nicholson, den var rolig.








Kort inlägg

Förlåt att jag inte skrivit på väldigt länge, hade nästan glömt bort på grund av att jag haft så mycket annat på gång i skolan eller på dansen. Jag kan i alla fall berätta en ny sak jag börjat göra och det är nämligen att skriva korta listor på kvällarna på saker jag ska göra dagen efter, igår hann jag med allt och det känns skönt!
Jag var även i centrum med mamma för att köpa lite kläder, fick hem en kofta som jag har på mig idag, super skön! Sedan en bikini, väldigt snygg! och ett par strumpbyxor och ett par mjukisbyxor, eller aa något liknande men riktigt sköna!
Detta får bli ett ganska korrt inlägg eftersom jag ska gå till skolan om några minuter, men kanske skriver jag senare, ha en bra dag! :)

Låt

Det får bli ett kort inlägg för jag orkar inte riktigt skriva något.



Dagens låt: Gives you hell med All-American Rejects






Citat




 

- If I could dream, I would dream about you






Favorit

Jag blev faktiskt glad när jag kom hem efter skolan. Satte mig ner och åt lite kladdkaka medan jag tittade igenom posten. Då fann jag ett kort från Veckorevyn och jag hade fått ett "favorit-kort" eftersom jag är prenumerant. Det innebär att jag kan, om jag skulle gå till några affärer, få rabatter och andra erbjudanden. Det var roligt plus att kortet är lila och glittrigt, haha ;)
Jaa, det var lite update från mig..

Min topp 7

Dethär är min egna topp 7 på kändiskillar ;)


1. Robert Pattinson

2. Benjamin McKenzie

3. Colin Farrell

4. Tyson Ritter

5. Charlie Hunham 

6. Ryan Gosling

7. Chace Crawford



Teknik...

Har nu suttit och skrivit massa på teknikupgiften vi fått. Vi håller på med bilar i tekniken och det går väl sådär, måste verkligen bygga hur mycket som helst på min bil, hoppas vi får lite extra tid! Min teoridel är nästan klar men ska skriva klart resten imorgon.
Jaja, tråkigt att läsa om skolan, då kan jag berätta lite om idag.
Det var hur varmt och soligt som helst runt 25 grader i solen!!! Jag gick på en promenad med min ipod ner till vattnet, sen fick jag skoskav så jag satte mig på ett par klippor och låg och solade, hur skönt som helst! Det kändes bara konstigt för att det nästan bara var äldre som gick på promenad just då, men strunt samma! Det är snart sommar det kan man känna och man har ju sätt massor av vårtecken som blåsippor, vitsippor, krokus och tussilago (tror att det stavas så). Känns väldigt skönt och snart är det prao också, kul! Hoppas alla har ett bra lov, synd att det snart tar slut, men ändå så kommer det bli ganska roligt senare, eller i alla fall på ett sätt.. beror på hur man ser på saken.. hehe.

Nästa helg ska jag till mina kusiner för att fira! Då har mormor köpt en mascara till moi! :) Det blir roligt för det är den jag vill ha som är i ett tidigare inlägg, hon åkte båt just så det belv mycket billigare, ännu bättrre! ;)
Åhh vad jag är glad känner jag! Haha, Glad påsk!


Grattis pappa!

Hann inte skriva något igår men skriver idag istället, GRATTIS PAPPA! :D




Kusin vitamin

Min kusin Daniela har varit på besök här sen i måndags. Vi har haft det roligt vi ;) bla. har vi varit i stan och andra ställen. Fint väder har det varit också! Väldigt bra. Imorgon åker hon tyvärr hem, men det gör inte så mycket för jag har massvis med saker att göra. Imorgon ska jag vara med Martina och Kakan :) Sen på fredag fyller pappa år! Och sen får jag komma ihåg att plugga massor! Har matte-prov och musik-prov nästa vecka, sen får jag komma ihåg hemkunskapsläxan också.. vet bara inte riktigt vad jag ska göra men men, kan alltid fråga imorgon.




Ramalama bang bang

Dagens låt får bli Ramalama bang bang med Roisin Murphy. Sjöng/ sjunger på den väldigt ofta på senaste tiden.

Min önskelista denna månad







Anna´s place

Har inget att göra så jag tänkte skriva lite.
Igår var jag hos Anna, vi hade det väldigt trevligt men jag Moa, Anna och Matilda kunde inte somna så vi sov inget.. Eller jo jag sov högst en kvart mellan halv sju och sju, blev hur trött som helst efter ett tag när jag kom hem... Men vi gick på en liten promenad imorse när solen höll på att gå upp, det blev lite kallt efter ett tag men men, kändes som sommar/vår, äntligen! Jaa, bilder kan ni få några senare.

- Var är alla böcker?
Haha, ler varje gång!


Tar en paus

Jag tror att jag tar en liten paus med bloggandet, har märkt att jag inte orkat på senaste tiden. Jag vet inte när jag börjar skriva igen, när jag känner för det helt enkelt. Jag kan i alla fall berätta om lite saker som hänt i veckan.. I måndags efter skolan köpte jag en ny jacka, väldigt nöjd. I tisdags var jag i stan och fixade prao, kommer praoa på KICKS, också glad för det. Jag hade dans i tisdags också, det var roligt och lärde mig lite nytt.
I onsdags hade jag dans och gjorde prov.. Jag tror att provet i so gick bra. Dansen var också rolig, lärde oss nytt, haha jag och Martina fick lära oss ett väldigt konstigt och svårt dans/arm.. steg, vet inte vad jag ska kalla det.. Rörelse? :P
Idag, torsdag, skrev jag klart min spanska uppsats, det känns väldigt skönt att ha den avklarad, känner mig nöjd med den också, la verkligen ner så mycket tid som jag kunnat med tanke på att vi bara fick skriva under skoltid. Jag bakade idag också, gjorde kokostoppar till imorgon som vi ska sälja. Hoppas det går bra imorgon.. men nu har vi ett bra ställe utanför Konsum i centrum, bättre än nedanför trappan vid biblioteket.. hehe. Har just fixat naglarna i en röd-orange färg, för er nyfikna som vill veta. Ska nog städa min kanins bur nu och sedan sova, är ganska trött. Hoppas ni alla haft en bra dag, det har jag! :)

Godnatt

Bilder från veckan

Stampe:


Nytt:



RSS 2.0