Sommarpaus

Nu tar jag en paus :P Eller jag har väl egentligen redan gjort det.. hehe
Under somamren ska jag bara ha kul och vara ute så mycket som möjligt, och jag kommer inte ha mycket tid till att sitta vid datorn eller kanske lite (A) så jag bestämmer mig för att ta en paus ;)

Sommarlov har vi inte hela tiden

Nu är det bestämt!

Ingen återvändo för min del :P Jag åker med Martina till Frankrike i juli! :D Kommer bli jätteroligt! Det som kommer vara lite obehagligt är att jag blir tvungen att åka hem själv sen men det kommer nog gå bra ;) hehe.


Liknar Kroatien väldigt mycket, längtar dit!


Skolavslutningsklädd

Detta var vad jag hade på skolavslutningen i onsdags ;)




,




Orkar verkligen inte mer
...





Fotboll

Idag åkte jag till östermalms ip för att se en kompis spela amerikansk fotboll. Jag har sett en match förut och tyckte att det var roligt, så därför åkte jag, Martina, Nicole, Matilda och Paulina dit för att se dem spela. Det var Stockholm mot Djurgården gissar jag på :P hehe och Stockholm (laget vi hejdae på) vann ;) Det var lite kort om vad jag gjort idag.

Sommar!


Måste dit snart, Martina och Nicole!


Skolavslutning! :)

Yeees! Idag var det skolavslutning :) Kanske inte det bästa vädret, och det känns inte riktigt som sommarlov, men så himla skönt att allt är slut! Ingen stress, även fast jag kan känna av det ändå eftersom vi börjar nian om några månader. Jag har en känsla av att sommaren kommer gå riktigt fort... :(

Efter skolavslutningen åkte jag och många andra till Anna. Vi åt och pratade och hade det roligt ;) Snart ska jag till Cookie, och vi ska se på film. Är inte direkt väder för att vara ute, men imorgon ska jag ut :) Dubbelfirande (A). Jag orkar inte lägga in några bilder här, men senare på facebook...



Haha oj vad jag känner att denna text var glad :P

RSS 2.0