Ursäkta

Ursäkta för att jag inte skrivit på väldigt länge! Jag har inte orkat, och haft fullt upp. I fredags klippte jag mig :) Det blev lugg och en mörkare hårfärg. Jag blev nöjd tror jag, hade egentligen velat ha mer uppklippt och blondare hår, men men, jag får vara glad för det jag har nu.
Efter jag hade varit hos frisören ringde Martina och sa att vi skulle äta middag på kungshallen, så då åkte vi dit med Anna, Kakan och Nicole och åt. Vi hade det jätteroligt! Alltid så himla kul att prata med er, ni är fantastiska flickor!
På lördagen var jag in till stan och letade efter praoplats, där träffade jag martina och då gick vi runt, martina köpte ett par skor och en tröja. Sen åkte vi och kollade på min lillebrors hockey match, det var jätteroligt! Det blev lika, men de hade längre tid på "isen" så de körde och då vann Lidingö! Sen gick vi hem till sig och jag hjälpte till lite hemma med mamma för hon skulle ha några kompisar över. Det var roligt att spela guitar hero med dem, hehe.
I söndags var jag i Barkarby med familjen, hittade en jacka och en väska men köpte de inte... Kanske ska göra det idag, det beror på pappa. Sitter vid skolans dator nu och skriver, vet nämligen inte om jag sätter mig framför datorn senare. Ha det bra!

Bryter veckan...



Jag bryter den nyttiga veckan, jag orkar inte längre., Ska göra det nästa vecka då jag har lite mer planerat, för nu har jag ändå ätit något onyttigt... dåligt av mig, men jag höll nästan på att dö av hunger igår och blev bjuden på ahlgrens bilar och tänkte inte på min vecka, så jaa, då har jag bestämt mig för att bryta den idag. Men nästa vecka då ni!






Rubrik?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu faktiskt... Har haft en ganska bra dag idag. Det känns bara som att allt går väldigt fort och att många saker har hänt, kanske både bra och dåliga saker, eller mer jobbiga saker... men jag lever, hehe. Jag var väldigt pigg i skolan, som jag faktiskt brukar vara efter ett tag på måndagar, men på något sätt så blir jag hur trött som helst när jag kommit hem.. Jag åt när jag kom hem mycket bra faktiskt och det inkluderade bla. en smoothie som var hur god som helst, bestod av hallon, blåbär, ananas, mango, banan, yogurt och lite mjölk. 
När jag läst min tidning jag fick idag somnade jag i ca, 2 1/ timme! Jag kunde inte somna först för att Martin och hans kompis (vet inte vem det var) var så högljudda! När de gick somnade jag och drömmde väldigt mycket saker, eller mer en lång dröm. Bla. var min kompis Andréa med i den :P Den var på ett sätt hemsk men egentligen så var den inte det, men jag höll på att gråta i drömmen så jag undrar om jag kanske var nära på att göra det på riktigt också, men då väckte pappa mig för att jag skulle äta.. Drömmen som började bli bra, hehe... Oj nu ser jag att inlägget har blivit väldigt långt, så jag slutar att skriva nu.






* Jag orkar inte sätta på andra datorn så några bilder på några saker kommer nog inte idag, ni som går i min skola som läser detta såg två nya saker på mig idag, skor och t-shirt.



090322

Idag var jag och mamma i stan. Jag fick ett par nya keds-skor som jag belv mycket glad över. Har ett par blå också men vill ha vita, de är så sköna! Sen köpte jag en tröja från weekday, ett linne från H&M och en t-shirt från ginat tricot. Orkar inte lägga upp några bilder just nu, så jag kanske har mer krafter imorgon, hehe. Men jag är nöjd med allt jag köpt idag och inte så dyra saker heller så det var bra.
Hoppas alla haft en bra dag som jag!




Citat


A girl should be two things: Classy and fabulous

- Coco Chanel



Min lilla önskelista

Några saker jag gärna skulle ha var dessa:

* Juicy Couture set, lila eller brunt
* Mischa Bartons väska (tidigare inlägg)
* True religion jeans
* Ett par nya skor
* En ny mascara
* Ett linne
* Nya gardiner

Sedan finns det säkert massvis med andra saker, synd att det jag ville ha upptill bara är dyra saker... Hmm.. Kanske kan köpa något av de sakerna i framtiden :P


Riktigt snygga jeans! Velat ha såå länge...



Nyttig vecka

Åhh, jag känner verkligen att jag har ätit massvis med onyttiga saker på senaste tiden... Ska starta på nytt nu har jag bestämt! Från och med nästa vecka ska jag ha hela veckan just, nyttig. Ska se det som ett test och se om jag mår bättre ;) Ge mig gärna tips å nyttiga saker jag kan äta ;)


Detta skulle jag kunna leva på


090329



Idag var jag först i skolan, lite småroligt kanske.. Sen åkte klassen till Millesgården för att kolla på en utställning, det var väl lite intressant men inget jag skulle gå på på fritiden. Efter det åkte jag med Martina och Nicole till stan, vi skulle kolla efter prao-platser, men det gjorde vi inte, hehe. Vi satt förvisso väldigt länge och åt, eller vi pratade mest. Nu kom jag precis hem och ska snart baka något till imorgon då vår klass har loppis... Känns väl sådär-kul, men vill att vi ska få in pengar till klasskassan. Det går nog bra hoppas jag. Hoppas alla haft en bra dag! :)




Recept

Täkte skriva det sista inlägget för idag nu, och det får bli ett recept. Har suttit och kollat runt på tasteline och hittade flera, dethär tyckte jag verkade gott:

Kladdkaka med marshmallows:


Ingredienser:
2 st ägg
2 dl strösocker
150 g smält smör
5 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl marshmallows, eller enligt mig hur många du vill.

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 150 grader och smält smöret i formen.

2. Vispa ägg och socker.

3. Tillsätt avsvalnat smält smör, kakao, vaniljsocker och vetemjöl. Häll i smord, bröad form.

3. Grädda ca 20 minuter och lägg i marshmallows. Grädda ytterligare 5-8 minuter. (kakan ska vara kladdig)

Dekorera sedan med fler marshmallows om du vill!




Från tasteline.se



Äntligen!

Vad jag är glad nu :D Har äntligen sett Twilight! Haha känner mig väldigt efter, men men, inte längre!
Jag tyckte filmen var bra, men eftersom jag läst boken så tyckte jag att mycket inte var med, eller rättare sagt, det gick väldigt fort. Jag tycker att den kunde ha varit lite längre och det var vissa avsnitt i boken som jag gärna hade velat se, men men den var bra ändå speciellt när han är så snygg, hehe.




Vill ha!


Visst är denhär väskan grymt snygg!
Vill ha, vill ha, vill ha!



Aj då..

Jag kom på att jag faktiskt inte skrev något igår, aj då... Ber om ursäkt för det! Men för att kompnsera det skriver jag fler inlägg idag ;) Jag kan börja med att skriva om min dag idag..

Jo, det var vår sista tema-dag idag och vi redovisade om vårat miljö-uppdrag. Min grupp hade i uppgift att kolla upp "Miljövärstingarnas topplista". Det gick ganska bra, vi blev klara och kunde redovisa. Efter det kollade vi runt på alla andra gruppers forskningar, eller vad man ska kalla det. Det var ganska intressant men orkade inte läsa allas texter.
När vi slutade vid tre gick jag hem, åt en macka samtidigt som jag kollade på Desperae housewives, och sedan städade jag rummet. Är inte helt klar men har dammat allt och plockat undan på golvet, så jag vet inte om jag dammsuger idag eller imorgon, beror på vilket humör jag är på, men nu är jag lite trött och fryser riktigt mycket om händerna.. (haft öppet fönster medan jag dammat)
Skönt att det är fredag imorgon!

Bestämt!

Nu har jag bestämt mig för att lägga ner lite mer tid på bloggen. Det har varit så att jag skrivit ett tag och sedan slutat, men nu ska jag försöka skriva minst ett inlägg om dagen ;) Extra roligt att skriva är när man får kommentarer så sluta inte.



Lite info från idag:
Vi har nu börjat med att ha tema-dagar nu. Denhär gången handlar temat om miljön. Imorgon ska jag stå utanför Willys och ställa frågor till folk om deras vanor som har med miljöpåverkan att göra. Hoppas det går bra det. När vi slutade idag var det soligt ute! Blev jätteglad! Och nu när jag tittar ut är det fortfarande soligt :) Ser ut som vår, äntligen påväg! Nu ska jag sätta mig ner med engelskan, har prov-förhör ¨på fredag, vet inte riktigt, men ett förhör på allt som vi ska kunna inför provet, så nästan ett prov, kanske inte lika stort men men..
Senare ikväll blir det Desperate housewives! Är alltid roligt att kolla på, håller på att kolla på säsong 4:a själv här hemma, fördröjer tiden bra ;)
Nu har jagbestämt klipptid! Ska klippa mig nästa fredag (27) kommer bli roligt tycker jag för jag vill verkligen klippa mig, kommer kanske färga det också, vet inte vad mamma sa men jag är glad ändå. Sen finns det inte så mycket mer att säga.. Kan lägga in en bild så att det inte ser så tråkigt ut här, ha det så bra!




Bild




Nanoblogg inlägg




Sommarlängtan





Tips till mig!

Kan ni snälla ge mig tips på saker som håller mig sysellsatt, behöver verkligen det men kan inte komma på saker så därför skulle det vara roligt att få veta saker från er!



14/3-09

Igår var jag med Martina och Kakan. Vi åkte först till täby-C och gick runt där och planerade inför sommaren, lite tidigt kanske men roligt att prata om. Sen åkte vi hem och gick förbi willys för att köpa nåt gott... Efter det gick vi var och en hem till sig och åt middag. Efter ett tag kom de hem till mig och vi satt och pratade, lyssnade på musik och spelade guitar hero, riktigt roligt :) Sen tog vi en promenad, det var väldigt skönt. Det var min dag kortfattat, hoppas alla haft en bra helg, nu ska jag nog bara sega mig resten av dagen!

Saknar sommaren!

Jag längtar verkligen till sommarlovet, finns inget bättre lov! Att kunna umgås med kompisar, sova, vara ute i värmen, åka till landet och bara ta det lugnt! Inga läxor, inga bestämda tider för träningar osv, kan vara uppe länge utan att tänka på att man måste upp nästa morgon. Ingen stress och ingen onödig ångest för skolan eller annat! Längtar, längtar, längtar!




Sorgsen...

Det är den enda känslan jag har nu faktiskt, om man inte räknar med trötthet. Varför är det så att varje gång man är ledsen lyssnar man alltid på sorgliga låtar... Det gör ju saken bara ännu värre! Men sitter och försöker att inte gråta, hehe, annars kommer mina ögon vara cp imorgon och det vill jag inte, speciellt inte när man ska vistas bland folk..

Ha en bra fredag den 13

Älskade klänningar!




Biologiprov!

Jaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva... Imorgon har vi biologiprov och jag är sur på mig själv för att jag inte orkar sätta mig ner och läsa och läsa.. men jag är inte alls på humör och är på dåligt humör just nu, vilket gör det jobbigare, varför vet jag inte riktigt, eller joo några saker som jag tänker på gör mig rriterad och så blir jag ännu mer irriterad över att jag inte gör de sakerna som faktiskt skulle göra allt mycket enklare, att göra det är bara svårt... Nu tror jag inte att någon fattar vad jag pratar om men måste få ut allt ur mig och skriver då ner det :P hehe... Hoppas ni har det bättre! :)

Läxor och musik...

Jaha då var det söndag. Helgen går alltid så fort!
Har suttit och lyssnat på musik väldigt länge och samtidigt gjort lite läxor, sen har jag funderat över om jag har ett litet prov imorgon... Jag har för mig att vi ska det på hemkunskapen men jag har inga böcker med mig och det känns inte så bra... Jag hinner nog läsa igenom lite imorgon efter so:n.

Har också hunnit läsa mycket i Om jag kunde drömma, den är grymt bra måste jag bara säga! :) Hoppas alla haft en bra helg!

Vad tänkte hon på?

När jag kollar på denhär bilden kan jag inte säga mer än att det ser riktigt konstigt ut... Hennes klänning sitter för långt ner och hennes armar, säger bara stackars henne. Det kan inte vara roligt att ha så smala armar, förvisso är det hon själv som bestämmer vad hon gör med sinn kropp men men.. Jag vet inte vad ni tycker? Tycker ni att det ser bra ut?




Somliga kan verkligen fixa det!

Satt just och åt en semla och kollade runt på några hemsidor. Jag försökte hitta något att skriva om och såg denna bild, som jag gjort tidigare, och det är verkligen en ursöt outfit, vill ha vill ha vill ha!





RSS 2.0