Fullproppat schema

Måndag: Bildinläming
Tisdag: Svenska-prov, ordkunskap
Onsdag: Operation dagsverket, pluggdag, dansrep
Torsdag: Bil ska vara klar och inlämnad, får plugga inför No-uppgift, spanska-prov, so-prov
Fredag: No-uppgift skrivs, matte-prov(Vg-MVG) shit glömt! hehe, Genrep på danserna,

Sedan har jag på lördag och söndag dansshower hela dagarna, känner mig riktigt stressad! Hinner typ inte med allt, tre dagar till och jag skulle klara mig känner jag...

28°C

Jag sammanfattar min dag kort, sedan får bilderna tala för sig själva. Idag var det riktigt varmt, luftkonditioneringen i skolan är inte på, vad tänker de på egentligen? :P När jag kom hem kollade jag på termometern och den visade 28,5 °C! Helt sjukt varmt! Jag gick sedan till Martina och efter ett tag kom Nicole, vi hade det roligt ;) Snart ska jag sätta mig ner och göra läxor, helt fullt denna vecka, kolla nästa inlägg...



Kryssning

Idag åkte jag, mamma, mormor, Martin, Martina och Martins kompis Erik på en dagskryssning till Mariehamn. Vi var tvungna att vara vid terminalen halv sju vilket var lite jobbigt, men ännu jobbigare var när taxfreen inte öppnade för än två timmar senare att båten åkte... Men vi fick tiden att fördröja. Jag och Martina kom på ett nytt kortspel som vi kallar för "Hit me" haha det var roligt ;). Vi spelade sedan lite kort med Martin och Erik, vilket var roligt det med. Vi bytte båt i Mariehamn så vi åkte på två båtar, ganska skönt faktiskt, men det luktar så äckligt på båda... saknar det inte... Men annars har min dag varit rolig ;)



Cookies and sweets <3




Stressad

Jag känner mig riktigt stressad, egentligen så behöver jag nog inte känna mig så stressad som jag gör men tyvärr är det så... Jag känner att jag har massvis med saker att göra, svenska, matte, so, teknik, dans, massor av andra "privata" saker som gör mig stressad och att det snart är sommarlov. Självklart längtar jag till skolavslutningen, men allt har gått så fort, imorgon blir sista skoldagen denna vecka, sedan är det kristihimmelfärd och veckan efter det går en dag bort för att det är operation dagsverket, veckan efter det sätts betygen och efter det är det skolavslutning! Veckorna går så himla fort, och nu när denna helg är nästan fullbokad så kommer det gå ännu snabbare. Skulle verkligen behöva en paus eller något liknande för att kunna börja om eller nåt, hehe oj vad detta inlägg blev konstigt men det är jag som bara skriver ner mina tankar och mina tankar är väldigt virriga just nu... Hoppas ni andra är lite lugnare, ska göra lite mer läxor nu!

Citat




If love´s not a game, why are there so many players?



Firande

I fredags var jag hem till Martina för att fira henne. Vi hade alla väldigt trevligt, synd bara att nästan hälften gick hem och inte sov över.. Men vi som sov över hade roligt :)
Vi körde den elaka versionen av s o k haha frågorna enligt mig var roliga, men vissa kanske var lite väl...elaka x) Sen har jag fått veta lite mer om folk när vi körde jag har aldrig... det var också roligt, synd bara att det inte kommer nya frågor för nu har vi ju kört dem. Men jag har en annan variant ska bara hitta den till i sommar.
Snart ska jag sätta mig ner och göra lite svenska... jobbigt att det är skola imorgon! Aja en bra helg och nästa kommer bli bra den med ;)


Grattis Martina!

GRATTIS MARTINA!
Som fyller 15 idag! :D Hoppas du har haft en underbar födelsedag!



Du fyller år på samma dag som dessa kändisar:
Robert Pattinson , Stevie Wonder , Dennis Rodman , Debby Ryan , Samantha Morton , Darius Rucker , Stephen Colbert , Ritchie Valens , Harvey Keitel , Beatrice Arthur , Joe Louis , Arthur Sullivan.

Grattis till dem också ;) haha speciellt Robert x)




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3






Önskeoutfit




Twilight

Nu var praoen över, skönt men ändå lite tråkigt eftersom sista veckan var roligare. Nu börjar skolan, ser inte fram emot det längre, hehe, massa läxor. Satt just och gjorde HK-läxan, tog ett litet tag men är klar nu.
Jag har suttit och kollat på Twilight väldigt mycket denna vecka käns det som haha, kan inte sluta, ungefär somDesperate housewives för mig. Lite rolig info om mina tv-vanor... Ska nu sätta mig och äta lite äppelkaka som nu säkert har blivit kall, men det är ju bara att värma, kommer kanske inte att skriva så mycket, har märkt att jag inte skrivit så mycket på senaste tiden men jag har väl helt enkelt inte orkat, har hänt väldigt mycket saker... Men kommer skriva när jag har lust, ha det bra!

Prao

Jahapp, nu har en vecka gått med prao. Känns väldigt skönt att det bara är en vecka till. Jag praoar på Kicks för er som inte redan visste det :P Det jag har fått göra denna vecka för det mesta är att packa upp varor, fixat till och gjort det snyggt och larmat varor. Första dagen var faktiskt jobbigast, fick packa upp mängder av varor, det är faktiskt inte så enkelt jobb som man tror, sedan kom det fram personer och frågade efter hjälp, hehe det gick ju sådär kan man väl säga, plus att jag fick prata på engelska två gånger, kändes som att det var riktigt länge sedan jag pratade engelska...
Jag får väl se hur nästa vecka blir, förhoppningsvis roligare, men men jag ska inte klaga så mycket.

.








Kattungar

Dessa små är mina kusiners kattungar, hur söta som helst! Tog några bilder på dem och detta blev resultatet.










RSS 2.0