Då bär det av till Skåne

Ja idag ska jag åka till skåne så nu kommer jag inte skriva så mkt här heller :P Men kommentera mkt ändå :P Ni som läser min blogg xp. Men jag kommer nog vara i skåne kanske en vecka eller något och jag vet i alla fall att jag inte kommer vara upptagen fram till 11 augusti för då har både mamma och pappa börjat jobba igen ;)
Vi ska till Skåne för att hälsa på min morfar och sen åker vi väl dit för att bara vara där :P Jag har nog inte varit i skåne förut men hoppas att det blir bra och soligt ;) Packat mkt klänningar och linnen och typ 3 par shorts ;) Hoppas alla andra också har det bra! Jag saknar jätte många personer som ni vet ;)


 Hah en vintrig bild men det är i alla fall vi ;)

Sen saknar jag flera som inte är med på bilden såklart!!

Ha det bra!

Idag

Idag var jag vid ett bad vid Elfvik :) Det var så himla varmt idag och jag badade :) Det var sånt väder så jag kunde bada i nästan vilken temperatur som helst ;) Det var väldigt mkt folk där, det brukar inte vara så många där men idag var det. Undra hur många som var på fågelöudde :P Dt borde varit fullt! När jag var där lästa jag mina nya tidningar, solade, badade och målade på mina naglar :) Det blev guldfärgade ;) Det tyckker jag är fint, jag köpte det i förrgår ;)
 Här kommer lite bilder som jag tog där ;)



       

Och här är en bild på min nya bikini som jag glömde lägga in i förra inlägget som jag också köpte i dalarna ;)
 

Vad har ni andra gjort? :)


Nya saker :)

Här är lite bilder på saker som jag köpt under min tid i dalarna :)

     
    

Dalarna

Ja då börjar jag skriva om det jag gjort när jag varit borta skriver ner det jag kommer ihåg :P hehe
Först var vi uppe i Dalarna några dagar själva, då var vädret soligt och molnigt och sedan ka´nske regn ibland men det var sommar regn så det var bra :) Det luktar så gott ute efter det regnat på sommaren tycker jag :) Sen har jag solat och badat och köpt saker :P Jag tror att under en vecka köpte jag saker varje dag förut kanske en :P om man då inte räknar med mat xp. Jusste vi var å Mora marknad en dag, där fanns massor av "knallar" som de kallar det där vilket är små stånd :P Där fanns väl det mesta :P Inte det roligaste sakerna men men. Där gick jag och mamma och kollade på handgjorda smycken och jag fick en tjej att göra ett till mig :) och jag ville ha ett armband Jag hittade inget speciellt av de hon redan hade gjort så vi besställde ett som jag designade själv :P Det tog väl kanske en halvtimme för henne, hon fick många kunder imellan. Det blev jätte fint och jag blev jätte nöjd :) Det är rosa, vitt och silvrigt se bild på det i nästa inlägg ;)
Ja sen har jag åter åkt till Mora några gånger och handlat saker :) Också se bilder i nästa inlägg ;)
Mina kusiner kom på en onsdag vet inte vilket datum :P Och min morbror´, mina kusiner Dante och Douglas åkte vidare med sina kompisar Sören och Simon för att fiska i Idre tror jag det var ;) Och kvar stannade då min morbrors fru Petronella (Nella) Dennis och Daniela :) Det var bra att hon stannade annars skulle det nog inte varit lika kul att vara med min lillebror så länge :P Jag och min kusin Daniela cyklade typ varje dag :) Deet var jätte skönt förutom en ag som cykeln blev cp och kedjan var lös så det lät som en moped :P Haha plus att det var på kvällen och där gick vi flera kilometer med den och alla bara kollade, eller vaknade jag vet inte :P Det var jobbigt :P
En annan gång vi cyklade åkte vi till ett bad, vi hade fötterna i vattnet och det var så himla skönt så vi badade :P Vi badade i bara underkläder :P Som kvällsdopp ;) eller flera gånger xp Men vi blev iskalla sen när vi kom upp och skulle cykla hem igen jag bara skakade det var inte kul förren jag tog en dusch. Sen när kusinerna varit är har vi spelat mkt monopol :P Jag vann ofta men sen vände turen :( :P
När de andra kusinerna kommit tillbaka åkte vi till Leksand sommarland, det var i tisdags ;) Då var det jätte fint väder och då fick jag en väldigt tydlig bikini rand :D Vilket jag blev mkt glad för. Det var roligt där tycker jag, det var ju roligast med att åka dem stora ringarna nerför en lång fors :) Det som jag inte hann åka var gocarten :( Det blev jag lite besviken över.
En annan dag jag tror dagen innan, nej på söndagen, åkte vi till älvdalen, då hade inte killarna kommit hem, för att bada på ett inomhusbad men det var stängt. Så vi åkte vidare till Mora och kollade om det badet var öppet men det var det inte. Så vi åkte ner till Kajen och åt glass, där finns jätte många oliksa sorter och billigare än på andra ställen :) Väldigt bra :)
Heh nu blev dethär inlägget väääldigt lånt så jag skriver inte mer :P Heh när man väl är igång är det svårt att sluta ;)

Litet inlägg

Jaa, idag ska jag typ inte göra någonting, jag har frågat några om de kan göra något men alla är upptagna verkar det som :P Det blir nog inte en så speciell dag idag, nu har jag typ bara suttit vid datorn eller legat på min säng och tagit några foton har jag också gjort :P Sen vet jag inte vad jag ska göra... Det är så fint väder men vad ska jag göra ute liksom? Någon som har någon idé? :P Det finns inte så mkt att göra ensam :P Inte så roligt att typ åka och bada själv eller åka till kanske stan :P De flesta ska väl åka dit idag och sen kommer folk nog inte kunna åka dit mer pga att inte ha pengar :P Men jaja :P Jag kommer lägga in lite bilder på vad jag köpt när jag varit borta :) Sen kan jag skriva ner om vissa saker jag gjort har inget annat för mig ;)

Alla hare så bra! :)

HEMMA!

Nu har jag äntligen kommit hem från Dalaran! :) Jag har haft det bra där men det är ändå skönt att vara hemma :) Nu vill jag bara vara med kompisar så länge jag är hemma ;) Vilket kanske inte är så långt tid för jag åker typ till Skåne på måndag... Jag tror att vi är där ungefär en vecka.
Nu skriver jag ner planer på resten av sommaren för att jag ska komma ihåg xp
* Åka till Skåne
* Åka båt
* Vara hemma eller så åker jag till Dalarna, jag vet inte ritkigt. Vi ska åka upp för att hämta mina kaniner xp De bor nu på vårat andra landställe som farmor och farfar bor och tar hand om dem :)
* Sen ska jag fira min bästa kompis Andreás fördelsedag :) Det måste jag Absolut :)
Sen är det väl inte så mkt mer, eftersom skolan börjar tidigare... Det är sååå dåligt, jag har hört att de kanske ska korta ner sommarlovet till 5 VECKOR!!! Det går inte! Och det får dem inte!! Då skulle man ju typ dö seriöst!

Några bilder från Dalarna :)







 Och där från Lidingöbron igår kväll vid kanske halv 12 ;)

Skulle kunna skriva jätte långt om när jag var i Dalarna, hände så mkt ;)

Borta

Ja idag ska jag nu åka till Dalarna utan dator, så jag kommer inte skriva på ett tag. Jag kommer tillbaka om minst en vecka, blir kanske borta längre, jag vet inte. Sedan kommer jag hem någon dag eller så och sen åker jag ner till skåne ;)
Hoppas alla har det så bra :)








                                                                                                                                                 

Igår

Igår på dagen var jag med Martina :) Vi åkte först till fågelöudde och badade, jag doppade mig! :P Det är inte jäätte vanligt men ibland gör jag det även fast vattnet var kallt, det var 16 grader i vattnet där. Det var kallt första gågnen man doppade sig sen blev det inte lika kallt efter :) Sen blev det molnigt och kallt så vi åkte hem. Vi hämtade pengar hos martina och vi gick till willys :P Där köpte vi en varsin dircka och godis x) Väldigt nyttigt :P Sen gick vi förbi mig och hämtade en skräckfilm, den heter The blair witch projects. Den var obehaglig, det verkade vara en film som skulle kunnat vara verklig. De filmade själva och det var inte en sån slags film som var direkt bra gjord och med repliker och så, det stod inte om det var en verklig berättelse eller inte så.. man vet inte :P Den kan man kolla på men inte om man tänkt gå in i någon skog och filma en dokumentär eller något, släng inte kartan! :P Se den och ni förstår x)

Sen på kvällen träffade jag Daniel och vi gick ner till vattnet :P Där satte vi oss på en klippa och kollade ut mot vattnet ;) Vi letade efter båtar som åkte :P Sen följde han mig hem och nu kommer vi inte träffa varandra på länge igen :( Det kommer inte vara så kul.

Och här är lite bilder från gårdagen :)
Från dagen:

  

Från kvällen:
  

Jag blev riktigt nöjd med den sista bilden på daniel så jag tar en stor bild också :)




Lite olika

Idag har jag varit med min älskade daniel :) Vi hade det roligt men blev lite trötta, och somnade xp. Heh men bara för en liten stund ;)

Nu sitter jag här och skriver och kollar runt på olika hemsidor och tänker på typ allt, och jag har kommit fram till lite dåliga saker. För det första så känner jag att det är en kompis som svikit mig grymt mkt! Jag tänker inte säga vem och det är inte säkert att den personen tror att hon har gjort något, men jag har märkt mkt. Det känns som att man blir lite bortglömd som om man bara är en reserv ibland. Som när ingen annan kan så "vet" den personen att jaa, men hon finns ju alltid. Det är inte världens bästa känsla men man får väl göra något åt det men liksom vad? Det är ju inte så att man bara går fram till personen och frågar, det känns som du "dumpat" mig. Det är ju inte alltid, mest bara på fritiden... men jaja har ju andra kompisar, hoppas det blir bättre mellan oss för jag gillar dig jätte mkt!




Veckans kändis

Denhär veckan får Heidi Klum bli veckans kändis.
Lite fakta:

Heidi Klum, född 1 juni 1973 i Bergisch  Galdbach utanför Köln i Tyskland.
Hon är en tysk fotomodell och en av världens supermodeller. Hon är dessutom programledare, producent, skådespelare, designer och konstnär.

Klum har tre barn, dottern Leni, född 2004, med den förre pojkvännen Flavio Briatore och två söner; Henry, född 2005, och Johan, född 2006, med den nuvarande maken Seal.
Längd: 177 cm

Hon började sin karriär genom en skönhetstävling som hennes kompisar uppmuntrade henne att delta i. Hon vann tävlingen och fick ett kontrakt med tyska modellagenturen Metropolitan model management. Hon jobbade som modell i Tyskland ett tag men flyttade sedan till USA. Hon blev världskänd och började arbeta för Victoria´s secret.
Hon är programledare för Projects Runway och har lanserat en egen parfym som heter Heidi. Hon designar också kläder och badkläder, hon har också lanserat egna skönhetsprodukter.

 


Min nya spegel

Idag var jag vid täby c och någon annanstans :P Vet inte riktigt vart :P Men jag kom hem med min nya fina spegel :) Jag tycker den är jätte snygg! Det var inte en sån jag ville ha från början men när jag såg denhär ville jag ha den :) Den kommer passa jätte bra i mitt rum och här är en bild på den :) Visst är den fin?


Förlåt för att det är så stökigt :P hade en kusin som "bott" här under några dagar :P

Mina nya saker

Jag skrev om att jag fick nya skor och mjukispyxor men hade inte tillgång till att lägga upp bilder på dem så här kommer dem :)




Något nytt

Nu tänker jag börja skriva om något nytt i bloggen. Nämligen veckans kändis och veckans sak ;) Veckans sak kan vara vad som helst som jag tycker om speciellt mkt kanske just den veckan eller så, och veckans kändis är om en kändis som jag gillar som jag skriver lite fakta om och lägger in bilder ;) Hoppas ni som läser skulle gilla det ;)



Nicole Richie


 





Jag gillar Nicoles stil jätte mkt. Den är lagom fin inte direkt slarvigt och inte för uppklädd. Hon är fin till både vardags och kväll :) Hon passar i det mesta, det skulle jag också. Hon passar i mkt ovanliga saker som andra skulle se jätte konstiga ut i skulle jag tro. Innan det blev "inne" med stora solglasögon skulle säkert vissa tycka att man skulle vara "konstig" för att man använder stora solglasögon som är "flugliknande" :P Men jag tycker att de är fina solglasögon ;) Visst när jag var mindre tyckte jag inte så mkt om dem då va det små som användes. Nu är det nästan bara dem stora som jag använder ;)
Nicole r förvisso väldigt smal, förut var det väldigt hemskt att se, det tyckte jag inte var så bra, dels för att hon kunde dö och att hon har så många mindre som ser upp till henne som vill se ut som henne. Då blir det ju så att de kanske tror att det är okej att vara så smal. Men hennes stil tycker jag man kan se upp till istället då ;)



Stan idag

Idag var jag i stan med min kusin mamma och pappa :) Det var lagom bra väder tkr jag ;) vi kom dit vid 12 och kom hem runt 5 lr 6 :P Jag hittade ett par sköna mjukisbyxor från Bikbok för 149 kr :) De är gråa och har UCLA märket där bak. Sen hittade vi en skoaffär som hade 70% rea på alla skor. Det var en sån affär man inte direkt går förbi, ligger bakom allt ttyp. Men de hade jättefina skor och jag och min kusin köpte ett varsitt par :) Hon köpte ett par som var svart vita och jag några som såg lite metallic aktiga ut  ;) Sen hjälpte vi pappa att köpa lite tröjor som blev till 5 ;) Nu kan inte han klaga längre :P
Jaa det var allt för mig :) Ha det bra :)

fre-lör

Idag har jag inte gjort så mkt :P Jag kollade först på filmen Omen IV. Den var inte alls så läskig som jag trodde.. Det enda som var lite läskigt var typ dendär tjejen som det handlade om som typ hade nåt samband m djävulen... Aja :P Vi hade köpt den och I så då kollade ja på den :P Sen satt vi en liten stund vid datorn sen gick vi ut på en liten promenad. När vi kom hem tog vi en avrsin glass o satte oss ute. Det var fint väder idag, men inte lika som igår, igår cyklade vi en timme ;) Det var jätte skönt att cykla men vääldigt varmt, igår var jag typ ute hela tiden.
Jaa det är det som jag har gjort plus lite mer då men orkar inte skriva allt ;)
Imorgon ska vi nog åka antingen till stan eller i alla fall nån stans där det finns roliga affärer :)

Hoppas alla andra haft det bra! :)





Vad jag gjort idag

Idag var jag i stan med mamma. Vi kollade runt lite, köpte inget idag men kanske till helgen. Vi hade inte så långt tid på oss för jag skulle klippa mig :P Jag blev nöjd med min frisyr och jag älskar den frisörsalongen :) Den heter Bach och steel lr nåt ja tror d stavas så :P Sen skulle vi hämta min kusin vid centralen och nu är hon här. Hon kommer stanna här några dagar. Jaa, mer har jag inte gjort som är värt att veta :P


Hoppas alla andra haft det bra :) Kram!

Film idag

Idag var jag hemma hos martina :) Vi pratade, kollade på film och åt choklad och popcorn :P Först kollade vi på min dansfilm från Vasateatern som vi båda var med i, sen kollade vi på snuten i hollywood III. Efter det kollade vi på She´s the man och lite på Harry Potter och fenixorden.
Jag gillar She´s the man den tkr jag är jätte rolig :) Sen är Channing Tatum så himla snygg! 
Efter ett tag var jag tvungen att gå hem och äta. Jag fick låna Dirty dancing så jag kommer kolla på den snart ;)
Hoppas alla andra haft en bra dag idag :) Lägger in en bild på CT.





Muffin tips :)

Jag bakade muffins för ett tag sen som blev riktigt lyckade :) Det tog lite tid att göra glasyren men men :P Jag tänkte att om det är någon som vill ha några goda muffins så tänkte jag lägga ut receptet här :)

Chokladglasyr 12 muffins:
60 g smör, helst rumsvarmt
5 dl florsocker (kan använda mindre blir väldigt sött och väldigt mkt)
1 tsk vaniljsocker
1/2 dl kakao
100 g philadelphiaost (jag använde typ inget jo lite)
1 mks varmt kaffe (jag använde inte, jag tog lite mjölk för det blev så torrt)

Gör såhär: Rör allt utom kaffet krämigt. Rör sist ner kaffet. Bred glasyren på muffinsen.

Hallonglasyr 12 muffins:
3 dl florsocker
150 g Philadelphiaost
3 dl färska eller frysta hallon

Gör såhär: Rör florsocker och philadelphiaost krämigt. Vänd försiktigt ner hallonen. Bred på glasyren på muffinsen.

Muffins 12 st: ( jag fick det till 14)
3 ägg
2 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 citron ( jag hade ingen hemma så jag använde ingen)

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Smält smöret, häll i mjölken och blanda ner i äggsmeten. Blanda mjöl, bakpulver och salt och vänd försiktit ner i smeten. Blanda ner rivet skal av en citron och saft av en citron. Fyll muffinsformar till 2/3 med smet. (Tips, lägg muffinformar i en muffinplåt så är det enklare, det gjorde jag)
Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Sen är det bara att äta :) Dekorera dem med något jag hade hallon på toppen och här är resultatet av mina :)


Idag

Idag har jag rensat ut min byrå och så. Det tog en tid, sen fixade jag allt så nu ligger allt bra och får plats med lite till :) Sen rensade jag den andra också som tog tid, men jag hade lust och hade inget annat att göra. Senare idag kanske jag ska åka till Täby centrum :) Jag gillar att gå runt där och nu försöker jag fixa med min bluetooth till mobilen :P

Dagens outfit



 
Idag har jag på mig ett vitt linne från Indiska
Grå shorts från Vero Moda
Halsband som jag fått när jag började prenumerera på SOLO
Och nagellack från Mavala nr 72


RSS 2.0