Lördag med Ben & Jerrys

Igår var jag och kollade på när martin hade hockey match.. Det var inte så roligt, men roligare än och vara hemma och inte göra någonting...
När vi skulle hem åkte vi förbi att handla, och jag som brukar köpa godis, köpte faktiskt inte det ;) Köpte glass istället :) Det blev Ben&Jerrys Phish food, JÄTTEGOD! ;)             Vilken av Ben&Jerrys är din favorit? :)

Under lördagen skrev jag klart min bokrecenssion ;) Det är jag glad över, men ska nog kolla igenom den mer imorgon.

Jaa, det var en kort sammanfattning av min lördag ;) Ska snart skriva om min dag idag ;) Mycket rolig!



Today 28 november

Idag var jag väldigt trött den senaste lektionen. Jag fick också ont i huvudet pga att många skrek och hoppade runt osv... Hehe typiskt vår klass (?) Prövade att dricka vatten, som hjälpte lite grann. Sen blev jag mer irriterad när jag trodde jag gjort rätt på matten, även fast det var typ 2 uppgifter, men det var fel. Men fick hjälp i slutet av lektionen så det var ju bra ;) För vi har prov nästa vecka :( Känns väl sådär... Idag skulle jag ha varit m daniel, men jag orkade inte för jag hade ont i huvudet och var riktigt trött, blev lätt irriterad över att jag var tvungen att bära hem typ tusen saker också hehe :P

När jag kom hem åt jag en macka och en smoothie, gott! Sen satt jag lite framför tv:n, men orkade inte så jag satte mig och gjorde läxor :P (?) Jaa, vet inte riktigt varför exakt, men det var väl bra ;) Gjorde lite uppgifter i HK-mappen, övade på mina repliker till engelskan, som jag kan nu. Jag gjorde också svenska och övade lite på matte. Ska nog imorgon öva på so också ;) Jaa, lite full helg :P

Imorgon ska jag kanske åka till stan med mamma och pappa, för martin har match, så vi kanske köper lite julklappar, det är vad jag tror mamma menade :P Sen på söndag åker jag till stan igen för att gå på julmarknad ;) Det kommer nog bli roligt :)


*Lånade dina bilder andréa :P (byness.blogg.se)*



Hemsidor jag besöker

Här ska jag skriva en iten lista på de hemsidor jag besöker mest ;) (Om man inte räknar med bloggar, för det gör jag varje dag och besöker olika hela tiden)

Jag brukar besöka:

* H&M.com
(kläder för er som inte skulle veta :P)

* Veckorevyn.com (lite allt möjligt, nyheter om mode och kändisar)

* Publishme.se (måste ju kolla kommentarer, och skriva inlägg här på bloggen :P)

* Facebook.com (en hemsida där man lägger upp foton, som sina kompisar sedan kan se, kommentera, och chatta kan man också göra :P)

* Msn.com (kollar upp mina mail, nästan varje dag ;) )

VILKA HEMSIDOR BESÖKER NI OFTAST? :)



Bild från i sommras i Ystad, Skåne.




Veckorevyn

Nu när jag kom hem såg jag att jag har fått en ny veckorevyn tidning ;) Så nu ska jag väl sätta mig och läsa den :)
Annars åt jag just middag :P Jag vet väldigt tidigt, men mamma skulle iväg och typ martin med... Pappa han jobbar ;) Vet inte om han kommer hem nu ikväll eller imorgon :P Han har olika arbetstider, antingen dag, natt eller dygn eller inte alls ;) Han är brandman för er som ville veta x)

Vad har alla ni gjort idag? :)


Today I´wearing this...




Tröja: Lindex
Jeans: Gina tricot
Linne under: Indiska
Strumpor: Lindex



Skor: Proskor, affär som ligger vid hornstull. Märke Marco Tozzi




Lackväska: Lindex. Refelx: Ikea :P


Mycket saker från lindex om jag tänker efter :P Men tröjan och strumprona är nya ;) Väskan mycket gammal.


Snöbollskrig!


Snöbollskrig


Idag i skolan var det riktigt roligt, eller i alla fall en del av tiden...
Eftersom det var hur mycket snö som helst ute, mer än 1 dm nästan två, hade nästan hela min klass snöbollskrig x) Det var väldigt roligt men väldigt kallt ;) haha roligt när man träffa nån :P Men sen blev man attackerad själv, och innanför tröjan i nacken är inte speciellt roligt någon gång :P
Det var bra att de inte hade sandat eller plogat runt skolan tycker jag ;) Sen att inga lärare såg nåt var bra ;) Jag tror i för sig att det var några som gjorde det, men tydligen brydde de sig inte :P haha.


Tandläkare


Imorse var jag faktiskt hos tandläkaren ;) Det kan jag ta o skriva om lite grann för er intresserade ;)
Det gick superbra :) Har aldrig haft några hål i tänderna förut och hade det inte nu heller ;) Hade en jättetrevlig tjej som tog kort, som man alltid gör på tänderna, men jag förstår inte varför de inte kan göra dendär kameran lite mindre, gör ju jätteont att bita ihop :P Eller vad tycker ni?

Jaa, det var väl min dag ;) I alla fall något speciellt man kan skriva om :P




Min önskelista 2008





Men det är bara några saker haha :P


Cookies

Igår så var jag ju då i centrum, efter det gjorde jag chocolate chip cookies ;) Det var jätteenkelt att göra och jättegott att äta :P Blev super nöjd ;) Sen mot kvällen kom daniel hit, och vi satt o kollade på film med min lillebror :P Vi satt först o kollade på vad som gick på tv... Det blev att jag fick kolla lite på typ... kill-humor-program, som jackass :P Tycker att dem är helt sjuka i huvet :P Men i alla fall, sen såg vi på simpsons-filmen, o senare såg ja o daniel på kopps :P Benny e grym x) hehe
Nu sitter jag och har just ätit en kaka med min nya rentröja och kollar ut lite då o då för att se på snön ;) Känns mkt juligt nu haha ;) Men det skulle ju vara pepparkakor eller lussebullar ja skulle äta isåfall :P Ska nog gå ut snart har jag bestämt, tar väl med ipoden och går en liten promenad, måste ut annars kommer jag bli jätteseg.. Men först ska jag läsa i min bok, ska läsa 20 sidor nu och läser 20 sidor efter jag kommit hem ;) Det är mina planer de närmaste timmarna, senare ska jag på dans, och de är näst sista... hmm.. börjar bli lite stressigt :P

Ha det så bra! :)


Nytt!

Idag var jag och mamma i lidingö centrum, vi var och kollade runt lite. Sen köpte vi kläder :) Jag fick en tröja, en kjol och strumpor ;) Knä och vanliga strumpor :) Här är bild på tröjan ;)





Smycketillverkning

Igår var jag med mamma på en kurs här på lidingö och gjorde smycken. Jag trodde att det skulle vara väldigt få som var där, men vi var 23 personer. Det fanns jätttemånga pärlor osv. och jag gjorde ett halsband och ett armband ;) Mamma gjorde ett turkost armband och blå örhängen. Blev nöjd med mitt halsband :) Vitt, glas och silver ;) Nyårsaktigt tycker jag :) Här är några bilder på vad jag o mamma gjort ;)





Min morgon

Jag vaknade ganska tidigt imorse pga att min katt jamade jättehögt..
Han satt utanför min dörr och jamade för att han ville in och kolla ut genom mitt fönster :P Jag tror att han gillar att sitta där för att mitt element gör det varmt x)
Men när jag tittade ut var det helt vitt! Jag vet inte om jag skulle bli glad eller inte :P Men jag blev nog glad ;) Bara inte dethär blir till slask.. Det är inte roligt.

  
 






Vem är er favoit?

Här en fråga till er alla! :)

Vem är er favorit i Desperate housewives? :)




Susan, Lynette, Edie, Gabrielle eller Bree?


Skridskor idag...KALLT!

Idag har det varit en bra dag tycker jag ;) Gillar nog torsdagarna mest, kanske måndagarna med, förutom att man ofta är trött, men det är jag nästan varje dag :P
På idrotten idag, som som tur var vår sista lektion, åkte vi skridskor :P Det var jättekallt! Usch, inte alls kul.. Men det var mer roligt att göra de övningarna som vi gjorde idag, än vad vi fick göra för ett år sedan.. Men nu har vi en annan lärare... Han är väl sådär.. Han är så himla seriös. Han blev jättechockad över att vi inte hade gympakläder på oss när vi åkte skridskor.. Det har vi aldrig haft förut.. Lite jobbigt att ta med sig både skridskor och kläder :P Men aja.
Jaa och nu sedan jag kom hem har jag gjort läxor, no, lite so och mycket svenska :P Har satt upp et mål att jag ska ha läst ut min bok om 4:a dagar :P vilket blir runt 32-33 sidor per dag :P Hoppas det går ;)

Hoppas ni haft en roligare dag än jag :P


Skola,dans läxor...

Jaa, var ska jag börja :P Jo vi hade skola som gick väldigt segt :P Gillar inte onsdagar i skolan :P Vi slutar så sent och sista lektionen är ju profil, som är jättetråkigt! Tycker jag i alla fall så jag kommer nog byta... Men idag lyckades jag och martina övertala Per(militär :P), som alla typ kallar/kallade honom.. Om att vi fick sluta tidigare för vi var jättehungriga och hade dans ;) Det blev jag glad för, för då hade jag mer tid på att göra i ordning mig osv.
När jag skulle gå till martina, vi åker till dansen tillsammans, och bor nära varandra, snöade det! ;) Jag blev riktigt glad faktiskt för det blev lite vitt på marken ;) Sen hade vi ju dans, det gick bra men det blev lite virrigt i mitt huvud, tror att det var för att jag inte druckit så mkt idag.
Nu när jag kommit hem skickade jag iväg ett mail till nicole om spanska-gloserna vi har till imorgon, samtidigt som jag skriver kollar jag lite då och då på glosorna ;) Kommer kunna dem till kvällen :P
Sen har vi no-läxa till på fredag som jag ska göra om en liten stund och lite svenska måste jag göra.. Så jag måste nog sluta skriva nu :P Bye!



Scones idag, och väldigt mätt!

Idag när jag kom hem gjorde jag scones ;) De blev riktigt lyckade faktiskt :) Men väldigt mättande, och jag åt inte så många... Vi slutade vid fyra idag och det var jättemörkt ute! O värre va att det regnade.. Men jag fick skjuts hem av pappa :)
Resten av tiden har jag suttit och svarat på allas kommentarer ;) Jätteroligt att få, så fortsätt! Sen har jag suttit vid tv:n och halvsomnat :P Ska nog sätta mig och läsa lite läxor nu, som spanska, svenska och något mer, kommer bara inte på vad jag tig med mig för böcker...hehe ;) Och efter det, vid nio-tiden så ska jag såklart titta på Desperate houswives :)

Hoppas alla haft en bra dag! :)


De blev mer gyllenbruna, men bilden på mobilen blir lite annorlunda ;)


Grattis Daniel! :)

Grattis älsklingen som fyller år idag! :)



Älskar dej Daniel :)

Fabulous dresses




Sömnig...

Idag i skolan var det väl helt okej. På måndagar har jag bara 3 lektioner :P Känns skönt men ändå ganska onödigt :P Första lektionen är engelska, vi lyssnade mest på några band som vi sedan skulle skriva ner saker om.. Var inte så roligt.
Andra lektionen var hemkunskap. Idag bakade vi bröd som faktiskt blev lyckade ;) Jag blev nöjd med min o martinas bröd ;)
Efter h-k har vi världens längsta rast, eller man kan känna så i alla fall :P. Eftersom nästan alla har börjat sina lektioner då är det nästan bara halva vår klass som är och springer runt :P Man träffar ju såklart på andra men i alla fall.
Trejde lektionen är slöjd, är snart klar med mitt skrin ;) Alla var tvungna att göra ett, men jag förstår inte vad all tid har gått... Borde ju vara klar nu, eller(?).

När jag kom hem hittade jag en ny SOLO tidning i köket ;) Så jag satte mig framför tv:n och kollade klart på reprisen från gossip girl som jag missade igår och sedan läste min tidning ;)
Efter det somnade jag i min säng med min katt i knät. När jag vaknade så ringde jag upp ´Daniel som hade ringt innan och pratade lite om lördag.. Sen satte jag mig eller jag låg kvar och läste min bok ;)

Jaa, det var allt jag har gjort hittills idag ;) Vad har ni gjort idag? :)


Det snöar!

Eller det är snöblandat regn i alla fall ;)
Satt och kollade på tv i mitt rum är jag sedan kollade ut genom fönstret för jag hörde att det regnade, sen såg jag några vita flingor ;) Haha blev ganska glad för det på något sätt :P Synd bara att det regnar samtidigt, men det är inte så konstigt eftersom det är 3,1 grader ute :P Hoppas det snart blir liiite kallare så det kan vara snö, speciellt på julafton ;)
Har alla haft en bra helg? :)


Vad tycker ni...

Om hårband, eller då smycken som hårband, vid pannan?
Jag tycker inte att det är jättesnyggt, men helt okej på andra,  jag själv skulle absolut inte passa i det...
 vad tycker du?





Daniel Craig

Nu har jag kommit hem ;) Satt och kollade klart på Casino Roayal, har inte sett den än :P Men Daniel Craig är så himla snygg! :P Jättesöta ögon ;) Filmen i sig var väl ganska bra, väldigt färggrann eller vad man ska säga :P Det är bara det att alla James Bond har ju typ varit mörkhåriga med bruna ögon, och nu är han blond och blåögd :P Men det gör inte så mkt :P hehe... Nej men i alla fall.. Igårkväll såg jag två andra filmer, förvisso har jag redan sett dem förut men jag såg The blair witch project och John Tucker must die och Hairspray :P Nu är inte Blair witch så läskig som det var första gången jag såg den :P Usch ville verkligen inte gå i en skog efter det :P Sen visste jag inte om filmen var verklig eller inte, det är ju en dokumentär som är filmad väldigt dålig :P
JTMD är en typisk tjejfilm :P Ganska rolig tycker jag ;) Hairspray såg jag inte på så mkt... Så jag förstod inte så mkt :P Men de hade fina kläder tycker jag ;) Gillar filmer där det är som Grease-kläder i, fint ;) Jaa, nu på senaste tiden har jag skrivit om massa filmer om jag tänker efter :P

Något speciellt ni vill att jag ska skriva om? :)



Tillbaka...

Har kommit hem från Andréa nu ;)
Efter skolan gick vi till willys och köpte pepparkakor :P Man blir väldigt mätt av det x) Sen gick vi hem till henne och kollade på the notebook, vilket är en av världens bästa filmer!, enligt mig. Den är så grymt bra men så himla sorglig i slutet! Åhh, man blir nästan tårögd bara man tänker på slutet. Som tur var så såg jag inte slutet denhär gången, skulle se helt förstörd ut skulle jag tro :P Men lite tårar fick jag... Vilka har sett The notebook? :) Vad tyckte ni om den?





Jag...

har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 12

Jag ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
(x) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 4

Jag har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 18
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Inga kommentarer...

Jag vet inte vad jag ska ha som rubrik... Men jag sitter här och hickar för fullt :P Åt just toast till middag ;) Det ar ganska länge sen :P
Jag försöker tänka ut hur jag ska skriva imorgon på so:n... Vi har frågan, Vad driver utvecklingen? Teknik, ekonomi... Jag vet inte alls vad jag ska skriva, om det är så som min kompis martina sa att "Vad tror du driver utvecklingen, ekonomin eller tekniken?" Då är det enklare, men om det inte är så... då blir det nog inte så roligt för mig :P hehe... Sen har vi andra frågor som vi ska kunna, nio andra frågor om historia... Jag orkar inte! Tur att vi inte har andra läxor, måste tänka på att läsa min svenska-bok också... Har inte kommit så långt...

Jaa, jag känner mig stressad... hehe, som ni kanske förstått :P Men hur har er dag varit? :)


En gammal bild från i somras hos andréa.
På bilden: Andréa, Martina och jag.


Tack så mkt!


Tack så mycket för era svar i förra inlägget ;) Många önskar sig systemkameror, bärbara datorer och presentkort ;)
Idag har jag haft en ganska lång dag. Vi började 8.15 slutade 16.00... Vi hade fotbollsprofil sista lektionen och idag var det faktiskt roligt, har tänkt byta, men det är inget som är roligt att byta till :P Profil är inge roligt ämne, sen är det sista lektionen och jag har dans en timme efter.
På dansen idag gick det väl bra, det var roligt och jag gillar gruppen på onsdagar Där skrattar nästan alla och pratar osv ;) Det är ju roligt. Det var bara ett danssteg som jag inte riktigt kunde, som var lite knäppt... Tycker jag :P hehe.




Ett tips till er som är sugna på något gott! Som är nyttigt :)

Gör en smoothie! Det är bara att ha en banan, lite frysta hallon och blåbär, vanilj yogurt och kanske någon annan frukt eller lite juice! Supergott som gör att man inte är sugen längre, och man mår bättre efter än när man ätit en t.ex. en chokladkaka :P Jag har gjort det ganska änge nu och ska göra en till till Grey´s Anatomy ;)

Hare så bra! :)

Önskelista


Är det fler än jag som har börjat med önskelistor? :P Det börjar verkligen kännas som att julen är här snart ;) Det är väldigt mörkt tidigt nu... Idaag fick jag och Martina gå igenom skogen, som inte har lysen, men det gick bra ändå. Det är bara så himla gäggigt där och man ser inte var vattenpölarna är..
Men i alla fall, jag har börjat skriva lite på min önskelista och kollat upp vad min familj vill ha osv, men min lillebror säger hela tiden, vet inte och det är för tidigt... Är det för tidigt? Jag vet inte, men jag gillar önskelistor eller mer om man får något man skrivit :P hehe, men vem gör inte det?
Högst upp på min lista är i alla fall kläder och parfymer ;) Vad önskar ni er mest i julklapp? :)




Dagens låt

Idag är en slödag för mig, har kollat på OC väldigt mkt :P Var så himla länge sen, har annars bara kollat på Desperate housewives :P hehe. Men jag ska hjälpa mamma baka muffins nu, det är ju farsdag ;)
Men dagens låt får bli
Coldplay´s The scientist.

Täby C

Idag var jag och pappa i Täby centrum. Jag tycker om att vara där, finns så många affärer :) Jag kollade runt, och de har börjat sälja "parfym-paket" på KICKS som de brukar göra vid jul, fanns jättemånga och hittade ännu en till parfym som jag vill ha :P Jag borde nog inte gå in i parfym affärer :P Hehe, jo, men i alla fall, sen hittade jag några tröjor från Zara som jag vill ha, eller cardigans i cashmere, de var hur sköna som helst, men de kostade mellan 600-800 kr... Kanske en julkapp? ;)
Annars har jag haft riktigt ont i halsen, på båda sidorna av halsen, men inte "i" eller, jag börjar få ont "i" halsen, eller vad man ska säga. Men varje gång jag reser mig upp, eller vrider huvudet gör det så himla ont, vet inte vad det kan vara,
men det är inte kul...



Mischa Barton

Hon har många olika hårfärger, och klippningar, här är bara några av dem. Vilken passar hon bäst i?



     

Im sorry

Förlåt för att jag inte skrivit på länge, har inte orkat eller varit upptagen. I torsdags hade jag i alla fall teknik-prov som jag tror gick bra ;) Man skulle säga en siffra mellan 1-19 och då fick man en kloss som man skulle rita av i tre vyer. Jag fick en väldigt enkel :P
Sen, också i torsdags, hade vi 8:or orientering. Det gick väl bra. Jag tappade min lapp... Det var inte kul så jag fick gå och leta efter den, men jag hittade den inte så jag gick tillbaka till de andra i skogen, då kom Höglund och sa att han hittat min lapp :) Då blev jag glad igen x) Jag hade säkert letat minst 5 min efter den, och vi har ju på tid... Sen till den sista kontrollen hade jag rätt väg och sedan sa alla att det var fel så vi gick till andra vägen, när vi var framme där sa alla att det var rätt väg... Tog också tid :( Sen hade jag tiden 52 min... Två min från MVG.. Men jag fick i alla fall VG.

På kvällen hade jag utvecklingssamtal. Det gick också bra, var bara väldigt trött efter skolan, dåhade jag somnat :P Jag fick reda på hur jag låg till i teknik, och där låg jag riktigt bra :) Inte vad jag hade trott x)

Jaa, det var väl lite saker som hänt :P

Hittat mer!

Jag har hittat lite mer saker jag vill ha ;) Ska låta mamma kolla på dem och så får vi väl se om jag får något :) Har i alla fall bestämt mig för några saker som jag vill ha mest ;)



...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har inte hänt så mkt idag :P Vi slapp bilden idag :) Det var ju skönt ;) Sen har jag varit trött idag och är riktigt trött nu. Ska snart laga mina tights :P Var bara tvungen att skriva ett inlägg ;)
Senare ikväll hade jag tänkt att kolla på Desperate housewives (såklart!). Sen kommer jag lägga mig efter det :P Kanske hinner läsa lite i min nya svenska bok som jag ska ha läst ut vecka 49 :P
Hehe igår kom jag och Kakan på att vi fyllde år om tre månader ;) Då fyller vi 15 :D Kommer bli kul då har jag bestämt :) Det som är lite "coolt" är att vi båda fyller år på samma dag, båda är väl långa blonda :P Vi går i samma klass och min pappa och hennes mamma gick i samma klass förut när de var små ;) Båda bor på L-ö också ;)

När fyller ni år? :)





Halloween festen :)

Vår fest blev riktigt lyckad :) Det var jätte roligt, det jobbiga var bara att alla ville se olika filmer sen på kvällen :P Vi såg lite av the grudge som gick på tv och sen på Hey Baberiba x) Vi försökte hitta vissa avsnitt men det var väl lättare sagt än gjort :P
Vi åt god mat haha vi hade karamellfärg i lite olika saker bara så det blev finare :P Eller äckligare jag vet inte vad man ska säga :P
Vi åt, dansade, lyssnade på musik och sjöng lite :P Vi gick en liten promenad och vi pratade mkt och kollade på film ;) Vi tog hur många bilder som helst! Säkert mer än hundra :P
Det var helt fullt här hemma, men det blev en lyckad kväll :)

Vad var ni utklädda till på Halloween?





Jag: Djävul
Andréa: Emo
Ellen: Katt
Martina: Mimmi pigg
Anna: Häxa
Kakan: Häxa
Nicole: Pirat



Höstigt väder

Idag har jag läst min engelska bok, kommer nog hinna läsa ut den tills på måndag :) Sen var jag också med mamma och handlade, kollade lite på martins träning, åkte och kollade till Micke (kanin) och sen lät jag min andra kanin Stampe skutta runt i mitt rum medan jag läste ;) Han hoppade inte så mkt men sen när han fick paprika blev han lite piggare och orange runt munnen x) Här är lite bilder från idag, kommer flera bilder som jag kommer ta ikväll när tjejerna kommer hit ;) Ha det så bra! :)

    

1 november

Jaa, allt som jag skrev igår har jag nu gjort ;) Känns väl bra men det är lite konstigt med mig... tror jag :P Men varje gång jag plockar undan i mitt rum så blir det ändå massa kläder på golvet dagen efter :P Någon som känner likadant?

Idag är det 1 november! Jag tycker tiden har gått riktigt fort, snart ska man ju köpa julklappar o allt... De har redan börjat sälja massa julsaker som stjärnor osv. Det tycker jag är lite tidigt ändå.
Idag ska jag och några kompisar vara här och ha vår halloween fest :) Man kanske skulle haft den igår men det passade bättre idag :) Min kompis Anna kommer hem från New York idag! :) Man har sett lite bilder på hennes blogg, sugarfilledworld.devote.se ;)

Imorse eller vad man ska säga vaknade jag vid 4:a och kunde inte somna om på direkten så jag läste lite i min bok och somnade sedan :P Jag vaknade halv tio sen och jag vaknade av att jag grät :P Helt sjukt men jag drömde att jag skulle dö och att jag berättade att jag hade fått cancer för mina kompisar, usch det var inte alls kul! :( Som tur är var det i en dröm, och i en bok jag läste så stod det att om man drömmer om döden kommer det inte hända utan att något nytt händer, troligtvis något bra :)

Vad ska ni göra idag? :)


Hiss eller diss?



RSS 2.0