1 november

Jaa, allt som jag skrev igår har jag nu gjort ;) Känns väl bra men det är lite konstigt med mig... tror jag :P Men varje gång jag plockar undan i mitt rum så blir det ändå massa kläder på golvet dagen efter :P Någon som känner likadant?

Idag är det 1 november! Jag tycker tiden har gått riktigt fort, snart ska man ju köpa julklappar o allt... De har redan börjat sälja massa julsaker som stjärnor osv. Det tycker jag är lite tidigt ändå.
Idag ska jag och några kompisar vara här och ha vår halloween fest :) Man kanske skulle haft den igår men det passade bättre idag :) Min kompis Anna kommer hem från New York idag! :) Man har sett lite bilder på hennes blogg, sugarfilledworld.devote.se ;)

Imorse eller vad man ska säga vaknade jag vid 4:a och kunde inte somna om på direkten så jag läste lite i min bok och somnade sedan :P Jag vaknade halv tio sen och jag vaknade av att jag grät :P Helt sjukt men jag drömde att jag skulle dö och att jag berättade att jag hade fått cancer för mina kompisar, usch det var inte alls kul! :( Som tur är var det i en dröm, och i en bok jag läste så stod det att om man drömmer om döden kommer det inte hända utan att något nytt händer, troligtvis något bra :)

Vad ska ni göra idag? :)


Kommentarer
Postat av: ELLEN :)

Haha så fort jag städar (vilket är sällan) blir det ändå stökigt så vad är meningen lixx XD <3





2008-11-01 @ 11:58:32
URL: http://openup.blogg.se/
Postat av: Kikki

sv: ja det är en riktigt fin bild =) Om man ändå såg ut som henne hehe

2008-11-01 @ 12:34:12
URL: http://kikedo.blogg.se/
Postat av: H

Hehe tack!

Jag ska väl ta det lungt, dudå? :>

2008-11-01 @ 12:36:42
URL: http://deadkidwalking.blogg.se/
Postat av: Niccie

SV: jamen visst är Kevin tokbra? =) åh okej. Jag vill nog att Kevin ska vinna. Men jag gillar Alice och Robin E också. Dom är så bra alla tre. Favoriterna tror jag :)

Gillar du någon mer av dom då? Även fast du inte ser på idol ofta ;P

2008-11-01 @ 13:04:33
URL: http://niccie.blogg.se/
Postat av: Sophie

Jag känner likadant! Mitt rum är också sådär;) Förresten, jag har gjort ett inlägg om gratistvspel.se som är en ganska ny sida där man får presentkort på Game / Siba. Ska du bli medlem ska du bli det <f> nu </f> ! :) Dela med dig om dina åsikter och bli länkad i min blogg, läs mer i mitt inlägg! :)

2008-11-01 @ 14:48:05
URL: http://thisissophie.blogg.se/
Postat av: Filippa

Jag vet inte riktigt, själv? :)

desamma!

2008-11-01 @ 14:50:21
URL: http://flings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0