Vill bort!

Jag vill verklígen resa bort! NU! Visst vill ni det också efter att ha sett dessa bilder?








Dans snart

Har haft en riktigt segodag idag. Är riktigt trött och somnade förut, men vaknade sedan av att jag var stressad... Egentligen var jag inte det men hade en sån känsla, usch hatar det! Jag orkade inte göra så mycket efter det så jag satt och kollade på OC :P Nu har jag skrivit och skickat iväg min krönika så det känns bra. Har kollat runt på facebook väldigt mycket och väntar på att jag ska dansa snart. Hoppas vi får bra låtar.. har annars funderat över om att vi kan dansa till Love games med Lady GaGa. När jag kommer hem finns inte mycket att göra, duscha, fixa i ordning mig, prata i telefon och sedan sova :P Kanske läser lite i nån tidning innan ;) Hoppas alla haft en bra dag!




Så många filmer!

Jag har hunnit se mycket på tv de senaste dagarna och det är typ mycket reklamer! Många om filmer som har biopremiär osv. Jag har några andra filmer jag vill se också så det blir jättemånga filmer jag vill se! Jag har räknat ut dem nästan och det är 7-8 tycken! Och om jag skulle se alla dem skulle det kosta runt 700-800 kr! Det är helt sjukt! Jag skulle absolut inte lägga så mycket pengar på bio, nej då väntar jag tills filmerna kommer ut. Där har jag löst mitt problem :P hehe

Influensan!

Har inte kunnat skriva på väldigt länge.. har legat hemma och haft influensan för er som undrat. Det har inte alls varit roligt, har inte kunnat göra någonting. Låg med nästan 40 graders feber, hostningar, ont i halsen och jaa typ ont över allt. Det var ett tag som jag inte kunde gå för att jag var yr och illamående, har inte kunnat äta så bra och det har väl lett till att jag blivit tröttare och haft ont i huvet. Sedan hostade jag mkt, usch! Jag hostade så mkt att jag fick träningsverk i magen, så varje gång jag hostade gjorde det riktigt ont så jag grät av smärtan... Jaa inte alls rolig vecka. Och eftersom allt det inträffade har jag inte tänkt på att sitta vid datorn förrän idag som är första gången jag känner att jag klarar avatt sitta uppe ordentligt på en stol.. hehe, första gången idag ocksås om jag gick ut sen i söndags :P
Det tråkiga var att jag blev sjuk i söndags, efter att jag hade varit hos martina med några andra (lördag) vi hade det jätteroligt :) Vill göra om igen! Sen på söndagen mådde jag dåligt och hade dans-förberedande kurs inför audition... det skulle vara såna kurser från sön-ons och audition på tors. men jag kunde inte gå pga att jag varit sjuk så det har inte varit roligt! Nu när jag hade chansen att komma upp i en högre grupp. Nu får jag liksom vänta en termin till! Åhhhh!!!

Hoppas ni slipper ligga sjuka! Och ni som är det krya på er! :)


Här är lite bilder från i lördags:

 

Riktigt snygga!




Jag älskar verkligen den gula klänningen! Inte för att jag skulle kunna ha den, men snygg är den i alla fall! Den andra outfiten var också snygg, skulle kunna tänka mig ån sån slags stil under vår och sommar.


Så grymt snygg bild!

 




Första skoldagen...

Jaha så var det skola igen. Det kändes inte alls kul att behöva gå upp så tidigt imorse. Förvisso så har jag gått upp tidigt i helgen men det var jobbigare idag :P Vårat schema var väl bra, men tycker att vi kan börja kvart över 8 istället för tio över :P Känns bättre så... Vi hade först So, sen hemkunskap där vi gjorde en pizza som blev riktigt lyckad, efter det hade vi bild och sen slöjd. Vi har fått en ny slöjdlärare som heter Jocke och han verkar väl bra.. Vet inte riktigt hur han är men han var inte så sträng så det var ju bra x). När jag kom hem somnade jag och sen vaknade jag av att daniel ringde och efter det var jag tvungen att gå upp för då var klockan runt 6 halv sju tror jag. Nu har jag just ätit lite middag och ska kolla lite på Desperate Housewives, har också hunnit med att skriva teknik, men känner mig inte riktigt nöjd med det jag skrivit :P Men men det kan jag ju fixa till senare.
Hoppas alla haft det bra :)

Dans show :)

Idag hade vi dansuppvisning ;) Som sagt var inte på Vasa teatern denhär gången utan på Dieselverkastaden.. Scenen där var lite mindre och det var helt annorlunda, men det gick bra i alla fall. Jag vaknade klockan 6 och gick upp kvart i sju imorse, det var jobbigt att vakna men jag blev pigg så det var inte så farligt. Skulle träffa nicole och elin med martina på ropsten klockan åtta. Det var verkligen öde när vi skulle gå till tåget osv. Sen åkte vi vidare mot dv. Jag visste inte att Slussen var så äcklig :P eller i alla fall där vi gick mot bussarna.. det såg ut som en saw film eller nåt liknande...
Vi hade två, man skulle nästan kunna säga fyra shower idag. Två av dem var nämligen som genrep.. Det var mycket mindre där än vad det är på vasateatern. Jag hade tänkt att ta foton, men jag kan göra det imorgon istället för idag glömde jag.
Hoppas alla andra haft det lika bra som jag idag :)

Vad tycker ni om denna outfit?

Vad tycker du om denna outfit som Lauren Conrad har?
Själv tycker jag att den är riktigt fin ;) Inte så jättespeciell men ändå något extra :P




Genrep

Idag hade street-gruppen genrep. Eftersom det har varit översvämmning på Vasa teatern, där vi brukar ha genrep och shower, hade det blivit flyttat till torsvik.. Det kändes tråkigt eftersom då kunde man inte öva på scen. Och de har också flyttat hela showen till en annan teater, jag tror att det var en teater :P, men den ligger i Nacka! Jag orkar inte, har aldrig åkt dit med tåg/buss. Och på lördag och söndag ska man vara där 9.20, så jag måste vakna tidigt! Det känns inte alls kul! Men men vad kan man göra.. Kommer komma till skolan på måndag väldigt trött i alla fall :P
Hoppas alla har haft det bra! :)

Anna

Idag var jag med Anna hema hos mig :) Vi pratade väl för det mesta och sen hade vi min kanin på golvet x) Sen satte vi oss och kollade på OC ;) Det var jättelänge sen jag var med Anna tycker jag.. Det är ju lite synd. Hah vi satt och pratade om att anna har godislöfte nu, jag tror att båda var hungriga för att vi blev sugna på massor av saker :P Nu när jag satte mig och kollade upp en sak på facebook såg jag nåt om Dunkin donuts, så jag kollade på bilder på då, donuts. Jag blev jättesugen! :P Jobbigt.. Men snart kommer pappa hem och jag har bestämt mig för att göra american pancakes :) Kommer nog bli gott det med  ;)



Köpte en väska

Igår orkade jag inte skriva något, förlåt. Men jag kan säga att jag var inne i stan och gick runt, när vi sedan skulle gå till bilen gick vi förbi affären Mixage där jag hade sett en väska innan jul, igår såg jag den inte, men när jag gick lite ängre in i affären hittade jag den :) Så u har jag äntligen en ny väska ;) Har alltid svårt att hitta väskor, eller i alla fall de som inte är jättedyra... hehe. Men jag prutade ner den lite och så fick jag den :)
Idag ska jag kanske åka in till stan själv, kommer inte gå runt så mycket tror jag ville bara till Jane Norman där jag hittade en jättefin tröja igår, kostade bara 169 kr så jag tycker att jag kan köpa den ;) Nu när jag just har vaknat skulle jag ju också äta frukost och såg att det var -10 grader ute! Det är ju kallt! Det ska itne vara kallt här :P Vi kom från runt -20 och trodde att jag skulle slippa kylan men nejnej, nu är det nästan påväg att bli lika :P Aja, man ska väl itne klaga.. Det är i alla fall lite snö och inte slask ;) Hoppas alla har en bra dag framför sig ;)

Egentligen varför?

Nu har jag blivit på dåligt humör, varför ska man behöva bli sårad över en sån liten sak? Kanske folk inte förstår vad jag säger just nu, förutom en person... Om du läser dethär, kan inte du bara ta och tänka efter vad du säger? Det är bara småsaker du säger, och de småsakerna blir bara större och större, värre och värre, hoppas du gör nåt i tid...


City

Idag var jag en stund i stan och gick runt o kollade, som jag inte har gjort på länge. Kändes skönt men jag fick eller hann inte gå runt så länge som jag velat så jag kommer nog åka dit imorgon igen :) Jag köpte några saker i alla fall ;) En väska, två toppar och ett nytt puder, är riktigt nöjd med allt :) Ska leta efter en annan väska imorgon, skulle köpt den iddag, men jag såg den inte så jag ska fråga om de har den, blev lite ledsen för det för jag ville verkligen ha den väskan... Jag orkar inte lägga upp bilder på sakerna och det känns nästan lite onödigt :P Juste jag träffade Elin och Andréa på McDonald´s :P De köpte mini-morötter x) haha typiskt dem :P Jaa, har inte så mycket mer att säga, godnatt går och lägger mig sen men vill se nån film, igår blev det The Notebook och sedan Mean girls ;) Haha tröttnar aldrig på den filmen, eller de filmerna ;)



RSS 2.0