Om dagen

Idag var jag ganska trött när jag vaknade, hade suttit uppe och pluggat till halv tolv... Och nu känns det som att jag gjort det i onödan. Vi hade matte, so och ungefär no-prov idag.. So provet var enkelt, och det var det jag hade varit orolig över, så jag hade plugat mycket om det, och om saker som egentligen inte behövdes. Det mesta var saker man redan kunde. Och, okej, matteprovet var inte så roligt. Men vilket matteprov är det? Förlåt till er som jag kanske störde när jag pratade, hehe. Var bara tvungen att säga det :P
No förhöret var det, et var inte så svårt tror jag ;) Vi fick tillbaka förra no förhöret, som då bara är G-frågor. Och om man klarar dem slipper man göra ett g-prov senare. Vi hade teknikinlämning till idag. Vi skulle ha byggt klart ett hus, gjort ritningar till det och arbetsbeskrivning. Hoppas allt det gick bra, blir mycket missnöjd om jag bara får g.. för jag har jobbat hårt med det huset!
Jag fick också tillbaka en bokrecenssion ;) Den blev bra och jag blev nöjd :) För jag hade arbetat med den, mer än med de andra, ;) Och tack anna och kakan :)

Så, jaa, min dag har varit en läxdag :P Men känns väldigt skönt att det är slut nu, ska iväg till centrum nu för att sälja bullar till klasskassan... Känns sådär, det är mörkt ute! Men sen när jag kommer hem ska jag nog äta thaimat :) Gott!

Ha en trevlig fredag! ;)



Kommentarer
Postat av: emmich

ha en bra fredag!

2008-12-05 @ 18:35:49
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Angelica L

Ja usch,det är jobbigt med prov :/

Min dag har varit bra.

Fin design!

Kram

2008-12-05 @ 18:45:11
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: siri x]

Sv: Okej, isåfall har du väldigt snyggt hår x]

2008-12-06 @ 10:37:24
URL: http://ciitrus.blogg.se/
Postat av: w

oohja ^^ vad har du gjort i helgen då? ^^

2008-12-06 @ 15:46:25
URL: http://wendialejandra.blogg.se/
Postat av: emmich

detsamma!:)

2008-12-06 @ 17:36:17
URL: http://emmichs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0