Gott nytt år!

Nu har jag kommit hem från Dalarna :) och ska fira nyår hemma. Jag ska bara skriva en lista på saker jag ska ha gjort 2009 ;) Sen får jag väl lägga den lappen nånstans så att den inte försviner x). Förresten det kommer bilder från dalarna ;) Hoppas ni haft det bra! och Gott nytt år!



Blogg paus

Hej alla mina små läsare :) Hoppas ni haft en bra jul! Det har i alla fall jag haft och fått julklappar och allt ;)
Idag ska jag och min familj åka upp till Dalarna och åka skidor osv. så jag kommer inte kunna skriva på ett tag men ni får såklart kommentera mina inlägg medan jag är borta är så roligt att läsa sen ;) Men jag tror att vi kommer hem dan innan nyårsafton så vi firar nog hemma eller hos mina kusiner, det beror på. Men ni får ha det så bra sålänge! :)

Julkänsla

Nu har jag suttit och försökt komma in i julstämmning ;) Satt först och åt lite knäck som jag gjorde igår, sen satte jag på radion på tv, och de hade en "christmas-kanal" och efter det tittade jag på Musses jul i Ankeborg ;) Haha. Jag har faktiskt kommit i julkänsla nu, men känns fortfarande inte riktigt som att det är julafton imorgon.. Hoppas det är kallt och det kommer i alla fall lite snö så att det är lite vitt, kan vara frost också x)
Imorse vaknade jag av att min katt Putte :P Någon hade släppt in honom i mitt rum för att han hade suttit utanför min dörr och jamat :P Han ville ju såklart upp i mitt fönster... Och jag var tvungen att gå upp och dra upp rullgardinen, sen satt han där kanske en minut och lade sig sedan i min säng :P Han är lite knäpp, han ska väcka alla ganska tidigt, när alla är uppe, då lägger han sig.. :P
Annars idag har jag varit och handlat det sista till imorgon, jag har cokså städat här hemma och fixat lite ;)


Såhär satte han sig och jamade till slut :P


Stan och mobil idag

Igår var jag hemma hos anna och vi hade det riktigt roligt ;) Anna fyllde nämligen år igår :) GRATTIS! kan jag säga igen.
Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning, sen åkte familjen till arninge för att hämta min mobil :) Den är bra nu sp man kan ringa till mig ;) Det dåliga är bara att alla nummer är borta, bilder är borta och låtar (förutom de som var på minneskortet). Har suttit och försökt komma ihåg lite nummer, men kommer typ kanske igåg tre :P Bra då var att för länge sen skrev jag in några nummer i martins mobil som han har kvar ;) Men ni kan alltid skicka era nummer till mig :) Skulle vara jätte snällt (Ni som jag känner dårå :P).

Efter det åkte vi in till stan, där gick vi runt och köpte julklappar :) Kändes sknt att ha köpt i alla fall en själv ;) Hoppas han bara blir glad nurå... Sen köpte jag och pappa till mamma och martin. Imorgon kommer vi kanske åka in igen och då ska jag köpa en julklapp till andréa :)




Älskar hennes klänning!



Så himla söt klänning!

Därför ska du köpa ekologiskt!

Satt just och kollade på dokumentären på 5:an om kycklingindustrin... INTE ROLIGT ATT SE! Det var verkligen hemskt att se, jag satt och höll för öronen och ögonen vid vissa ställen, det var hemskt! Jag började gråta och det var inte heller roligt. Jag är väldigt känslig när det kommer till att göra så att djur blir plågade på något sätt. Att få veta hur alla kycklingar lever, vissa till och med i små små burar med flera höns i för att det ska vara billigt att köpa ägg, det är ju helt skjukt. Hönsen lever inte alls trevligt. Bara de som blir ekologiska höns som bor bra på landet med ett ställe att gå på. Där bor det ca 25% större än resten och de får dagsljus. Såg i ett av de större "industrihusen",om hur de hönorna som inte bodde bra, bodde. De var flera miljoner höns och de satt i små burar kanske 5 stycken i ungefär en halv inomhuskaninbur. Varför?... Man ska respektera djur! De kan inte säga ifrån själva. Jag blir väldigt arg och ledsen och speciellt nu när jag vet hur det är. I vissa fall kostar hönor och ägg mindre än hundmat! Det är ju helt sjukt! Jaa, det var mer skjukt hemska saker men får korta ner texten så ni som läser inte somnar :P

Men det var det jag hade att säga för idag! Tänk på allt ni köper billigt.. Hur har de egentligen blivit till och har de plågats? Mitt sista råd är helt enkelt, Köp ekologiskt! Det är både bra för dig, miljön och för allt egentligen, det kanske är dyrare, men skulle inte du vilja att de ni då äter har haft ett bra liv innan.




Triss i Paris

Hittade tre olika outfists på Paris Hilton som faktiskt var riktigt snygga ;) Skriv gärna omdöme :)








Min helg

Måste bara be om ursäkt att jag inte har skrivit på väldigt länge. Det har varit lite mycket tycker jag så jag har inte hunnit skriva eller inte orkat.
Kan skriva lite om vad som hänt i helgen. Jo, i fredags var jag o martin o pappa till farmor och farfar och firade farfar, där var mina kusiner som också bor här på l-ö ;) I lördags var jag i stan med mamma och kollade runt efter julklappar, vi hittade några men köpte dem istället i söndags ;) Då var jag ännu en gång i stan och då blev det julhandling och jag kom hem med två örhängen :)
Idag har jag lämnat in mobil som var helt cp... Jaa, så jag vet inte riktigt hur vi kommer göra framöver, om jag inte har någon mobil kan ingen nå mig (smart) x). Sen vet jag inte hur länge det tar tills jag får min mobil, måste väl ta snabbare än en dator? eller.. För nån före oss i kön, han skulle typ få tillbaka sin dator någon gång efter 2-3 veckor.. Hoppas jag får den lite snabbare! Men som sagt var ni, kompisar, som har mitt nummer och läser detta, ring i så fall hem till oss ;)

Bli medlem!

Klicka på denna länk och bli medlem på gratismakeup ;)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=37656


Lägger in dagens bild, får bli Nicole

Dagens låt

Får bli...


Circus- Britney Spears

Ny frisyr och julklappar

Idag var jag ju då och klippte mig ;) Det blev nu till slut att jag klippte snedlugg och uppklippt. Sen gick jag vidare med mamma runt i stan och jag köpte tre julklappar ;) Känns bra. Men fler kommer det bli! Kanske ska lotta ut någon julklapp här i bloggen, eller vad tycker ni? ;) ´Jag köpte också en ny mascara det blev en likadan som jag har nu, jättebra! Kan verkligen rekomendera den.
Nu har jag kommit hem och har slagit in mina saker ;) Plus två till, till mamma och pappa, för de ska på julfest på pappas jobb lite senare. Har jätteont i fötterna, gick runt i stan med högklackat igen... Inte så smart :P

Hoppas alla haft det bra! :)


Toppen mascara!


Om dagen

Idag var jag ganska trött när jag vaknade, hade suttit uppe och pluggat till halv tolv... Och nu känns det som att jag gjort det i onödan. Vi hade matte, so och ungefär no-prov idag.. So provet var enkelt, och det var det jag hade varit orolig över, så jag hade plugat mycket om det, och om saker som egentligen inte behövdes. Det mesta var saker man redan kunde. Och, okej, matteprovet var inte så roligt. Men vilket matteprov är det? Förlåt till er som jag kanske störde när jag pratade, hehe. Var bara tvungen att säga det :P
No förhöret var det, et var inte så svårt tror jag ;) Vi fick tillbaka förra no förhöret, som då bara är G-frågor. Och om man klarar dem slipper man göra ett g-prov senare. Vi hade teknikinlämning till idag. Vi skulle ha byggt klart ett hus, gjort ritningar till det och arbetsbeskrivning. Hoppas allt det gick bra, blir mycket missnöjd om jag bara får g.. för jag har jobbat hårt med det huset!
Jag fick också tillbaka en bokrecenssion ;) Den blev bra och jag blev nöjd :) För jag hade arbetat med den, mer än med de andra, ;) Och tack anna och kakan :)

Så, jaa, min dag har varit en läxdag :P Men känns väldigt skönt att det är slut nu, ska iväg till centrum nu för att sälja bullar till klasskassan... Känns sådär, det är mörkt ute! Men sen när jag kommer hem ska jag nog äta thaimat :) Gott!

Ha en trevlig fredag! ;)



Dagens...

Dagens låt: Mercy med one republic

Dagens frisyr: Utsläppt som vanligt

Dagens smink: Foundation, puder, mascara och lite eyedust

Dagens klädsel: En svart kjol, med en spetstopp, pärlhalsband, blå kofta och strumpbyxor

Dagens parfym: Guess

Dagens planer: Plugga mycket!

Dagens humör: Ganska bra, vaknade trött, under dagen bra, mot kvällen trött

Dagens önskan: Att jag hade mer tid och hade ett bra minne till läxor x)

Och dagens bild:


DAGENS FRÅGA!

Hur tycker ni att jag ska klippa mig? :)
Skriv: 1. Lugg och uppklippt   2. Snedlugg och uppklippt  3. Bara topparna  4 Något annat (vad i så fall?)

Tack för svar! :)


Nu är detta en gammal bild.. Har ingen annan riktigt... Så jag har längre hår och nästan ingen lugg kvar X)




Vill ha!



Denna lilla skulle jag vilja ha!

Julmarknad och stan! ;)

Idag, då var jag tvungen att vakna tidigt för att jag skulle på julmarknad med anna och kakan ;) Det var roligt att vara där :) Haha fick godis av tomten x) Men jag mådde illa efter att ha åkt pop expressen... Inte roligt! Tror inte att jag åker den igen, usch!
Sen när vi hade varit där ett par timmar, ick vi runt lite i stan ;) Jag hittade en kjol, eller jag hade hittat den innan, men provade den idag, men den var för stor (?) Skulle kolla om den fanns i mindre storlek, men nej! Så jag får väl sy in den eller nåt... För fin var den!
Sen var anna tvungen att åka hem, så jag och kakan gick vidare runt ;) Vi hittade jätteroliga saker på Lagerhouse :) Älskar den affären ;) Där köpte vi lite saker ;) Sen gick vi vidare runt, och jag hittade ännu en kjol. Vi hittade massor med fina saker på topshop :) Sedan gick vi till ginatricot och där köpte vi trosor ;) Behövdes för moi! :P Efter det gick vi till gallerian och köpte en varsin milkshake ;) Gott! :) Sen åkte vi hem, jag hade jätteont i fötterna och mådde illa :P Båda var trötta också ;) Men att gå runt, en hel dag i klackar, och bara druckit ett glas juice till frukost... Inget att rekomendera!







RSS 2.0