Dagens låt

En låt som jag verkligen tycker om, som jag kan lyssna om och om igen på är:
All we are med One republic, älskar deras låtar! :) Ett tips till er som vill ha någon ny låt att lyssna på ;)



Ett tips nu på vintern

Jag har läst någonstans, kommer inte ihåg det var ganska länge sen, men ett riktigt bra tips. Jag provade det och det var jättebra! Det var att man inte behöver köpa ny foundation nu på vintern, utan man kan egentligen bara blanda sin foundation med fuktkräm, det blir lättare att "smeta" ut och det blir ett ljusare resultat, man får bara se till att vara i ett ljust rum så att det inte blir fula streck... Det kan jag verkligen tipsa om, och innan man tar på blandningen i anstiket är det smart att ta fuktkräm i hela ansiktet, mycket bra tycker jag, prova ni också! :)




Honom gillar jag

Dagens bild får bli på Robert Pattinson, han är riktigt snygg!







Museum

Idag var jag med mamma och Martin och träffade våra kusiner, eller två av dem, på naturhistoriska r museet. Det var riktigt länge sen jag var där men med gott sällskap kan allt bli roligt. Vi gick runt där några timmar och såg på cosmonova också. Det var ganska häftigt faktiskt, men kändes som om man skulle rammla ner... ni som varit där förstår nog.
Senare under dagen åkte vi in till stan och gick runt där ett tag, tiden gick väldigt fort för det känns som att vi bara gick i stan utan att gå i några affärer, men det var ju inte så sant för det gjorde vi.. hehe. Jag hittade en till bok idag, eller hittade och hittade.. jag visste att den fanns på Åhléns, men jag köpte andra Twilight-boken, köpte den först igår, så det är dags att börja läsa, men först ska jag bli klar med min svenska, har inte kommit så långt och jag börjar känna väldigt mycket stress!!! Usch, gillar inte att argumentera... Men man får hoppas att det går bra.


Ha en bra kväll! Kram




Äntligen!

Har äntligen hittat en bra bild på hur jag vill att mitt hår ska se ut! Jag ska göra något med färgen också, men vet inte riktigt än till vilken färg, antingen blondare eller lite mer åt det ljusbruna hållet men tror att det lutar mot blondare..
Idag var jag först in till stan med familjen, hade tänkt köpa nya jeans, men affären hittade vi inte så vi åkte vidare till Ikea, där köpte vi lite saker men jag tycker att det är svårt att hitta rätt färg på gardiner så vi köpte inga denhär gången, men några ljus och ett kuddfodral fick följa med hem. Senare, efter att vi varit i Kungens kurva, släppte pappa o Martin av mig och mamma lite i stan, vi hade tänkt gå till Åhléns och kolla efter gardiner men där fanns det inga.. Vi gick in i andra butiker också bland annat accent. Där hittade jag en väska som jag blev nöjd med. Åhléns har bok-rea också, så första(!) Twilight-boken köpte jag där. Känner att jag är den enda som inte sett Twilight, hehe, men har bestämt mig för att göra det (måste!)

Ha en bra kväll, lägger in bilden på frisyren:




Norsborg

Hade ingen ork för att skriva igår när jag kom hem, men jag kan berätta lite snabbt om dagen.
Jag, Matilda och Andréa hade bestämt förra veckan att vi skulle åka till Norsborg, jaa, kanske konstigt men vi hade inte åkt dit bara sådär och varför inte pröva? :P Vi hade roligt på tåget i alla fall men Norsborg såg verkligen inte ut som jag trott innan, såklart är det några killar som ska spela "coola" och nästan inte några människor, Norsborg centrum= inget tips om man inte vill äta snabbmat och bli brun... Jaa, sen när vi åkte hem gick vi en liten snabb runda inne i Gallerian, på lindex hittade jag en fin tröja och inne på hm hittade jag den koftan jag velat ha länge nu! :D Det blev jag glad över men hängde undan den till idag.
Idag var jag också väldigt snabbt in till Gallerian, jag köpte koftan och for till täby C med pappa och Martin. Där såklart hittar jag koftan igen men i strl. S istället för xs, så jag bytte den där och en glad Therése kom hem :)






I taket lyser sjtärnorna

Idag var jag med mamma in till stan för att se på I taket lyser stjärnorna. Den var riktigt bra bara att det var några fjortisar längst bak som satt och skrattade åt vadå.. ingenting? Aja. Försökte hitta en kofta jag vill ha från h&m men den var ju slut och på hemsidan också... åhh så typiskt! Men jag såg en fin kjol som jag prövade, har inte sett den tidigare i affär, katalog eller hemsida men fin var den i alla fall här är en bild.



Ha en bra kväll!


Grillning idag

Idag på morgonen vaknade jag pigg och glad :) Sen på morgonen hade vi matte-prov, det gick bra :) Sen hade vi prov i ca 2 timmar och fick tillbaka våra teknik papper, jag hade forskat om tv:n. Efter det hade vi engelska då skrev jag klart min upppsats som tur var, men jag fick korta ner den väldigt mycket. Vi fick också tillbaka bok recensionen som också gick bra :) Efter det blev jag gladare och sedan gick jag till willys o köpte marshmallows som vi sedan skulle grilla ;) Jaa, efter det bar det av till kottlasjön där vi åkte skridskor och grillade ;) det var roligt och fint väder hade vi också :) Nu när jag kom hem satt jag och kollade på en bit av Disturbia (filmen) den e ganska bra.
Nu är det sportlov!





Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag allihopa! :) Vaknade och fick en sån vilja till att göra något till mina föräldrar, så jag satte igång och gjorde stekta ägg formade som hjärtan på macka till dem ;) De blev glada och då blev jag glad för det var inte så enkelt att göra dem :P Men nu har jag lärt mig ;)




Prov, dans, musik

Idag hade vi so-prov som gick sådär... Det känns som det i alla fall, fick ibland helt total blackout! Helt sjukt! Skulle vilja skriva om det, men vad ska man göra jo hoppas på det bästa!
Har tänkt mycket på vad jag ska argumentera om på svenskan... kommer verkligen inte på någonting! Vad har det gått.. en vecka, och jag har inte kommit på något, tänkte på att prata om isbjörnarna i arktis, men vad ska man säga liksom jag är emot att de dör...? Nej det går inte! Jag blir helt galen för att jag inte kommer på något! Sen har jag matte-prov att stressa inför, vi har det nästa vecka men jag vill att det ska gå bra... Jag blir bara irriterad när jag tänker på massa läxor så nu ska jag sluta :P



Idag på dansen fick vi lära oss lite av en ny dans, försökte hitta låten men det gick inte så bra.. Hade för mig att vår lärare sa att pussycat dolls sjöng den men den fanns i alla fall inte.. Har lyssnat på massor av låtar nu och har hittat massa nya som jag ska lägga in på ipoden sen. Har hittat ännu en låt som vi kan dansa till på dansen, har i så fall kommit med fyra olika förslag men en var redan tagen och det var den som var den bästa utav dem nämligen Love games med Lady Gaga... Jaja, ska nog göra mig i ordning snart är trött och har typ blivit på dåligt humör över att jag tänker på läxor... åhh... Hoppas i alla fall att ni som läser har haft en bra dag! :)




Lördags, bäst!

I lördags firade jag och Kakan med kompisar vår födelsedag :) Det var jätteroligt! Vi började med att vara hemma hos Kakan där vi pratade och drack och åt lite. Sen åkte vi in till stan där vi åt middag på restaurangen Sabai Sabai. Mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara där med tanke på namnet. Vi hade tänkt åka till Kohpangang som jag varit på tidigare födelsedagar, men det var fullt. Men det blev bra tillslut ;) Där satt vi väldigt länge och hade jätteroligt, men alla runtomkring hade kanske inte lika roligt, fast det var två personer som satt emellan vårat bord och ett annat firande "bord" som också var lite högljudda. Nu tror ni säkert att vi var hur hemska som helst, men det var vi inte. Sen åkte vi hem, det var lite roligt vid Ropsten, där såg vi några personer som såg lite roliga ut, ska inte säga vilka för det spelar inte så stor roll heller. På tåget träffade vi också vår gamla slöjdärare Fredrik som flyttade till Norrland nu i vintras, undra vad han gör här... aja, sen när vi kom tillbaka till Cookie satt vi och kollade på Harry Potter första filmen och sov där. På morgonen satt vi och kollade på HP 4:a och nu har jag typ blivit lite halvnördig med de filmerna, satte mig och kollade på 3:an igår och kommer säkert att göra det igen :P haha, det har varit en rolig helg, nu ska jag göra lite mer läxor ;) Ha det så bra!





Kungsberget!

Igår hade vi friluftsdag, så jag hade valt att åka till Kungsberget. Vi hade det väldigt roligt ;) Fast jag och Martina var typ de ända som tyckte att skogen var rolig :P Det snöade lite i början och sedan blev det lite mer, men inte för mycket så alldeles lagom :P Tror att jag åkte nästan alla backar faktiskt hehe. (bilder kommer)

Grattis mig! :)



Idag fyller jag 15 år! :D Har haft en riktigt glad dag idag. Jag fick frukost på sängen och två presenter, senare får jag fler sa mamma... hmm... undra vad det kan vara :P Senare blir det thaimat till middag och tårta efter det ;)
Tyvärr är jag tvungen att göra massa so... har prov imorgon, är också tvungen att göra massa spanska, har prov på torsdag... Jaja, hoppas det går bra :) Jag är fortfarande glad över att jag fyller år, 15! Haha, kommer ihåg när man gick i kanske 1:an och tänkte, de som går i åttan är så stora, de som är 15 är så stora, nu är man liksom där och det känns inte så himla speciellt... Det är ju lite tråkigt, men ändå så är jag glad ;)



Grattis till Kakan som också fyller 15 år idag! :) <3





Mitt lov i bilder

Jag vet att det är väldigt sent att visa bilder nu, men datorn har varit lite cp, och jag har varit både upptagen och sjuk.. så nu kommer bilder.





RSS 2.0